just 1 pic


asså designen vill inte funka..

ne, det går inte :(
Fortsätter å skriva här! Ska se om någon kan hjälpa mig med designen, det vill lixom inte funka! Jag blir smått irriterad..

idag har jag varit i skolan. som vanligt. tandläkare kom och la flour på våra tänder.. sen var det en vanlig dag, matte engelska och idrott och BILDEN som är bäst. det andra är inte kul..

påsklovet HERE I COME!!!!! om 3 dagar, inte sååå långt kvar! längtar f1 mycket. då det händer roliga saker, mihihiioowooo.på måndag, tisdag, onsdag ska jag göra några ruuliga saker med sandra... sen torsdag fredag lördag söndag ska jag inte göra någonting. kanske stallet , vet nt.
har inte mkt att skriva, hade ju redan skrivit att på min förra blogg (som jag senast uppdaterade idag, hehe!). kan väl lika väl skriva det här igen... eller nee skriver något nytt här, hehe

i söndags spelade jag match, vi förlorade med 3-1 men vi var ändå duktiga, hela laget kämpade även fast vi bara hade en avbytare.. spelade sammanlagt 65 minuter, (gick av 5 minuter före slutsignal eftersom jag skulle till stallet). kände lite att jag offrade mig för laget eftersom jag typ skrapade upp mitt knä - på konstgräsplan! fick ett sånthär svidsår som man får när man ramlar i en gympasal.. men jag räddade ett mål!
på ridningen fick jag royal och vi hade hoppning, han var jätteduktig.. hoppade över det jag styrde emot =) dock så fick vi inte hoppa så mycket eftersom onsdagsgruppen är med oss nu en vecka till (tror jag, annars är det två till). har önskat Ior tills nästa hoppning, vill testa den lille sötnosen! vi får väl se om jag får honom!
igår var det vanlig skola, har inget att skriva om det, det var som en vanlig dag!

mår inte så bra, så ska väl göra varm oboy och sätta mig i soffan och tycka synd om mig själv!
top model sverige, here i come!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0