Byter blogg!

www.dailyy.blogg.se fortsätt följa mig där! :)


Tips till er

Typ någon dag när ni känner er slitna, kanske ledsen eller bara vill ha det extra skönt, ta fram ansiktsmask, fotbad, hårinpackning m.m! Jag är trött och känner mig inte sådär bra, men jag tog fram ett fotbad. Nu väntar en varm dusch med schampo & balsam! Imorgon när jag vaknar väntar hårinpackning och ansiktsmask. Längtar faktiskt tills jag vaknar. ;)

Nu ska jag duscha, sen blir det sängen. Sover ni? :) PUSS


Tävlingar 2012

 
2012 är snart slut och har inte trävlat mycket. Men nu november december ska jag va med i 3 tävlingar iaf!
Julklappshoppning, någon gång i november. ska anmäla mig! På en julklappshoppning hoppar man en bana och är utklädd till något som hör till julen! kuul :D
Dressyrtävling, klubbdressyr. Man rider ett program! och frå poäng i %! (?)
Hoppvecka. Är inte er "riktig" tävling, men men hoppar bana som man gör på vanlig tävling. INGEN rosett eller pris!
 
det vill jag vara med på (hoppvecka är om två dagar, tagga! Har Castillo, skrev att jag ville hoppa 80 cm... NERVÖS! aldrig hoppat det på castillo innan...)! Men vi får se, ska iallafall anmäla mig till julklappshoppningen!
 
Nu ska jag fortsätta städa. Kommer mer uppdatering sen. PUSS :)
INTE KUL ATT STÄDA!
 

Städa

Hej! Eftersom jag löpte nya saker på Ullared igår, måste gamla saker bort. Rensa garderoben, städa hela huset + mitt rum står på schemat idag. Orka!! :( Svar på tal + video kommer sen! PUSS


Ullared

Hej :) Är påväg hem från Ullared nu. Har ont i benen och ryggen. Men har fått med mig mycket hem som jag ville ha! Ganska mycket faktiskt! Så kommer bilder/video på det. Kommer kanske redan idag. Om jag hinner! Är hemma om 45 minuter, är trött osv. Men det kommer, lovar. ;)

Hem nu, äta och packa upp. Mer uppdatering ikväll. PUSS :D


Mysiga kläder idag

Idag var det -4 grader här? Så kallt, så fick ta fram tjockare tröjor. Har typ bara 3 så måste köpas... Men ska till Ullared. ;) men tog sen en röd Pippi tröja (Ullared) och ett par mörkblå jeans (jc), skinnjacka (Ullared) och vita converse, svarta stickade vantar (vet inte vart) och en gul mössa med en boll på (Gina tricot). Varm och skönt! Nu ska jag åka hemåt och dricka varm choklad eller något. Fryser jätte mycket.


Och så va det fredag igen...

Igår snöade det här hemma! Och idag är det -4 grader ute...

Idag ska vi bowla med ev. Längtar! :D


Ridlektion

 
Igår hade jag Castillo! En ponny! Eftersom det är hopp vecka nästa vecka så hoppade vi och övade på sprången och att ta lite snävare svängar! Det gick jätte bra, castillo är ganska seg men fick igång honom så det gick super! vet inte hur högt man får hoppa nästa vecka? men jag önskade iallafall 75-80. hoppas jag får det! Men känns jättebra!
 
ridlektionen: vi värmde upp självständigt i alla gångarter! sen hoppade vi fram på alla hinder. en oxer på lång sidan och två räcken snett igenom åt båda hållen! sen blev det en bana som vi hoppade 2 ggr var! inte mycket mer och säga, castillo är bäst! :) 

Lisa <3

Spanskan år ju bara bäst! ;) snart lunch? Sen nåt mer. Orkar inte tänka. Men iaf kommer mer uppdatering sen! PUSS


Pingis

Dålig bild men vi har lunchrast nu i ca 20 minuter till. Svenska... :( sen musik? FN samling kvart i 2. Sen hem, kanske umgås lite med kompisarna sen rida. Hoppas på my baby horse! <3


Godnatt

Chillat lite till framför TVn.
Nu ska jag sova...
Upp imorgon och gå till skolan. Orkar inte?
Hoppas det går snabbt imorgon, dock är tisdag våran senaste dag....
Men godnatt vi hörs imorgon :) PUSS


Fina vän <3


Min hals dödar!!

Åh orkar inte. Min hals känns som ett ihop skrynklat papper. Är irriterad på några och orkar inte göra något. Alltför jobbigt, vet inte varför. Men måndagen har väl gjort sitt... Nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna! Orkar inte vara uppe mer. Gräns bevakarna USA börjar bli fett tråkigt och aaa som jag sa så orkar jag inte. Ganska tråkigt och inte alls ta uppdatering idag men kände för en blogg fri dag. Blir inte mycket skrivet till er denna veckan, två prov! Men försöker blogga så mycket jag kan! <3 PUSS


Klubbhoppningen - Hanna & Vendela

Vendela & hanna kopiera/spara här annars kan jag skicka på fb eller nåt! ;)

Bilderna & filmerna

 
Hej! Jag har fel dator att lägga in bilderna på, min syster har den andra. Bilderna kommer KANSKE ikväll, annars imorgon. Filmerna kommer nog också imorgon, inte idag iaf! Det var en kul dag, dock var den ganska kort. Trodde den skulle vara längre? Kom hem ca 1... Kul va de ;)
På onsdag får äntligen jag sitta på hästryggen! Vi har hoppvecka snart, så den hästen jag får imorgon hoppar jag på! Jag önskade Royal. Chicago och Castillo. Chicago va fett längesen och han är ju bäst! Så honom hoppas jag på. Tror jag får honom eller castillo, för royal är med på lektionen före (vuxna) och jag tror chicago är för liten för de. ;) Blir nog 70-80 på banan sen. längtar!
Sen ska jag ju anmäla mig till hoppning snart, men har liksom inte kommit igång än, och förra hopplektionen var en madrömm HAHA! hade cheenook och vi hoppade halvt studs. Sjukt lätt hinder combo men seg häst... Var ju avundsjuk på de andra som kom över hindrerna utan att komma i värsta slö farten och lhade en häst som lyfte ALLA FYRA hovarna... haha cheenook är så klumpig, ser ut som en bäbis (aw) och är pigg. Men inte mellan hindrerna. Mys häst! <3
 
Imorgon är det dags för skola igen... Bra/dåligt? Vet inte vad jag ska tycka.. Är hur sliten som helst efter tränmingen i lördags och vill bara brumma fram i min snygga bil igenom korridorerna och ha andra som hämtar böker osv?? (som jag inte har... än). Men det är konditionstest imorgon, och det är väl ett +. Men kommer inte kunna andas efter.
 
Kommer godnatt inlägg senare, nu ska jag forts'tta att dunka musik, och öva lite på läxan tills imorgon (som tur är e det inte något jag måste få in i huvudet... men tills onsdag = 25 frågor, tjoff in i hjärnan! ;)) PUSS

Upp tidigt imorgon

 
Om man nu kan räkna halv 9 som tidigt ;) Vendela fråga om jag ville va funktionär. Efterbliven som jag är fattade jag inte vad funktionär var först? Men när hon sa det kom jag ihåg.Vet inte vad jag ska göra än. Får reda på det imorgon! Jag ska inte stå funktionär hela tiden, utan kanske några starter, vet faktiskt inte hur länge? Men ska fota några också. Någon som vill att jag ska fota? 
Så mamma skjutsar ut mig och sen åker de nog till mina kusiner som bor där. Sen kommer de och hämtar mig!
Kommer nog uppdatering imorgon. Ska göra några tidsinställda nu så ni blir inte helt utan uppdatering!
Men nu ska jag kolla på tv lite till, sen sova. Huvudet & magen gör ont. Hård träning jao! PUSS :D

<3

Nördar mig vid datorn lite även fast vi har gäster. Är as mätt och kan typ inte röra mig. Min mamma lagar godaste maten! <3 Idag va det potatisbullar och lax!  Inte sånadär små bollar utan typ en klick av potatis mos.. Svårt att förklara.. haha! så dålig är jag!

f*n batterier, brb måste springa och hämta sladd..


Morgondagen

Imorgon åker jag till stallet pch fotograferar hoppningen. Ska bli kul, har inte varit i stallet på länge! Bilder osv får ni imorgon.
Jag fotar med systemkameran som heter Nikon DX, & 85-100 mm! Hoppas på bra väder nu då! :) PUSS


Jaja

Ni säger att jag ska ha bilder. Men blogginlägg från mobilen får ta den smällen. ;) Jag har slut på surf denna månaden = dubbelt så segt 3G. Men från datorn fixar jag bilder så ofta jag kan och har någon passande bild!


home sweet home

Hej. Blev inget Ullared idag som jag skrev... NÅGON :@@@ i familjen ville inte gå upp och jag bara dampade loss idag. Längtat så sjukt mycket och sen blir det inget. :(  Men vi ska kanske ta det på höstlovet, om vi inte är iväg på annat då... 
Idag blir alltså  en tråkigt dag förutom träningen då som jag har om ca 1 ½ timme! Och ne, vi tränar inte utomshus, vi tränar i en idrottshall. ;) Mamma och pappa är ibäg och köper frallor nu så när de kommer hem ska jag äta. Sen är det väl inte mycket tid kvar tills fotbollen är?
Nu ska jag fortsätta smsa med mina friends och vila. PUSS
   

Engelska test klart, skönt ;-)

Hej! Kom hem ganska tidigt från stallet. Hon red en brun c-ponny som hette Aspe. En pigg häst kan man säga! Det blev lite action på ridbanan idag. En häst var tydligen över pigg och typ ville springa? Ryttaren på bromsade hela tiden eftersom hästen tolkade skritt som galopp... xd Tillslut blev hästen så förbannad så den slängde av ryttaren med hjälp av att bocka. Hmm? Synd att jag inte fick med DET på film.. ;) men fick några bilder, dock ganska mörka eftersom flera skulle ramlad av om det plötsligt åskade inne..

I skolan idag gjorde vi engelska testen. Blev ganska besviken faktiskt. Alla glosor var inte med och här hemma har jag pluggat som en tok och fått in 6 sidor ord i skallen? :O På eftermiddagen (sista lektionen) hade jag ju elevens val. Vi var på badet och körde vatten volleyboll. Svårt och jobbigt + att vi va 28 stycken idag... Kaos... Men det var kul eftersom bästa koll och tjej vännerna va där. <3

Imorgon kanske jag ska till Ullared. Vi har faktiskt inte bestämt oss än. Vi får väl vakna imorgon och brumma iväg i bilen. Jag vill verkligen och sa oskyldigt "Det står faktiskt i almanackan"... Undra vem som skrev det?? ;) ...

På söndag ska jag ut till stallet FINALLY!! Har saknat stället enormt! Det är hoppning på schemat. Men istället för att sitta på hästen och hålla i tyglarna, sitter/står (?) jag med kameran i högsta hugg. Någon som ska vara med som vill ha bild/film?

Men nu är jag trött, ska kolla på filmen som är på lite till, sen måste jag sova ifall vi åker imorgon. PUSS


stallet

Idag ska jag åka till ett annat stall.. Hinner inte skriva så mycket men lite iaf. Jag ska kolla när min kompis rider, ta lite kort. Har hunnit äta, smsa lite och klätt på mig! Och nu blogga.

Stall outfit osv får ni sen, men jag har blå ridbyxor, samma blåa färg på ridstrumporna + en liten hästsko. Mina gamla jogging skor, en grå tröja från eko, en till grå tröja som jag fått och en beige väst. Ni får kanske bild sen! Men nu måste jag dra, hejdå! ;)

snygga snutije får stå för bilden!
 

Snabbinlägg

Mamma & pappa kom hem, vi ska nog till min mormor. Ni får uppdatering, tror att datorn hänger med! Men kommer ändå inte sitta vid den hela tiden. så ni får liiiite mer uppdatering. som vanligt, helt enkelt. :D

<3

UT MED BECCA ♥ :D tror jag.. haha
besstiiii <3333333333333

Sommarinlägg 2012...

 
... är slut och här kan jag inte göra något inlägg ...
mina bilder från i sommras! (c)...

Hiss & Diss

# jag är ledig idag
# snart är det ridning
# fick till designen som jag ville, bara header kvar
# statistiken inte har sjunkt
 
# jag mår inte bra idag
# jag har inte ridit på en vecka typ
# jag har inga filmer till moviemaker
# jag är trött
# inga bra orogram på tv
 
 
 

Studiedag

 
Är det bara våran skola som har det idag? :O
Idag skulle jag gått till badhuset med becka men jag mår inte så bra så stannar hemma och vilar idag. 
Jag vaknade runt 10, ätit frukost och sen ner i soffan igen. På med datorn och blogga. smsa med några.
Thats how i do it ;) Idag tänkte jag också köra ett inlägg i varje kategori eftersom många är ganska döda idag. Så är det någon som läder detta nu får ni gärna ge önske mål osv! <3
 

Mobilblogg

Hej. Jag är sjukt trött och sliten. Har ont i armen och i benen. Tog ju sprutan idag, det känns ju lite när de sätter in sprutan, men sen när de sprutar in vaccinet. Asså AJ! Börjar ju nästan gråta haha :( Nej då men det för fett ont.
Nu ikväll har jag varit i viss med Beckis och Ellen och Johanna. Kollat när de rider, eller jag skulle kollat. Men de har fått 4 kattungar så söta! Så vi tog de till en box och lekte. Kattunge? JATACK! :D
Nu ska jag äta mat och sen kolla film eller något. Studiedag imorgon ;)


godmorgon

Hej. Om ungefär 2 timmar ska jag ta sprutan.
 
omg, det kittlas i armen om sprutan inte är still! Men nu är det någon ny som ska ta sprutan så hoppas hon kan ha den still... Efter sputan skyndar jag mig upp till badet, där resten av klassen väntar :D bada lite om jag hinner, dock bara i typ 30 minuter & det e inte så kul att köra vattenpolo, fett jobbigt. men vi får se om jag gör det. efter idrotten är det lunch, vet inte vad det är imorgon. sen e det väl någon mer lektion, orkar inte tänka. men nu ska jag äta frukost och fixa mig. PUSS

Måste sova

Orkar inte upp imorgon annars... Så lägger mig tidigt idag.. Imorgon ska jag till stallet med Ellen, tror jag. Så ni får väl lite bilder där ifrån! Jag har ätit mat och kollat läxorna en sista gång för idag. SPRUTA IMORGON åhh påminn mig inte :(((((((((((((((((((( Ska iallafall gå först så att jag hinner vara med på idrotten.. godnatt, hörs imorgon :D
kommer ni ihåg snön? :D

Skal till iPhone

BILDKÄLLA google
Jag har en iPhone 4. Jag ville först ha ett sånthär skal. Î Men sen kom jag på att det inte är något skydd på baksidan? ;) Och jag vill ju inte ha repor, vem vill ha det liksom... :p Så jag började leta efter ett "vanligt" skal!

BILDKÄLLA: google
(jag har inget av skalen här nere). Jag köpte ett sånthär runt hela baksidan + kanterna. Mina skal funkar jättebra, har 5 stycken! Jag har 2 från H&M, ett Paul Frank ♥♥♥, ett svart silikon och ettblått genomskinligt från teknik magasinet!
Jag tycker att alla skal är fina, men skulle inte våga ha bumpers, så klumpig som jag är... Vilka tycker ni är bäst? :]

Tråkig tisdag

Tisdagen är alltid tråkig. Vet inte varför det är jobbigt igentligen, men vi har sen lunch och tre lektoner fram till lunch.
Jag skulle kunnat blogga mer idag, men har harft mycket läxor. Har matta och spanska till fredag, sen har jag engelskaprov också. Så måste plugga mkt!... Orkar inte mer nu, men kanske ikväll vet inte. Imorgon hinner jag kanske göra lite på någon läxa, men ska ju ut till Viss så hinner inte mycket. Det är väl torsdag jag kan göra mer.  Kommer bli klar iallafall :)
 

Det bli stallet imorgon! :D

 
Men inte där jag rider... Utan jag ska med Ellen och kolla när hon rider och fota. :)
Så nu vet ni det
 

Ändrade planer!

 

På lördag kanske jag ska till Ullared och på söndag kanske jag ska ut och kolla + fota några på klubbhoppningen. Någon som läser detta som ska vara med som vill att jag ska fota? :) kommentera!

 

Gina Tricot

Alla saker är från GinaTricot & kostar 99 kr. Vill ha alla ;) (Dåligt ihop satt bild, men gjorde det lite snabbt, är trött.)
 
Vilken tycker ni är finast? :D
Liten bild.. Men ni ser :)

måndag!

... är en fett tråkig dag. Idag hade vi idrott (det är roligt). Vi hade simhopp så det var kul <3 Men hoppas badet är slut snart för ibland är det tråkigt att simma och det är kallt när man duschat och är blöt osv och kommer ut i regnet.. Så hoppas det är något roligt nästa vecka. Tror vi ska va i salen i skolan då och det är mycket bättre...
 
Kul att mina läsare är kvar, och nu lovar jag bra uppdatering.
 
 

Sociala klassen

Alla i klassen förutom en sitter med mobilerna. Rast i fem minuter till sen en och en halv timmes svenska. :/


Får bli ett snabb inlägg...

Hej & godnatt. Är fett trött och måste va pigg imorgon! TAGGA SPRUTA PÅ ONSDAG not.. Men godnatt :)

Tråkig vecka :/

Hej! Hoppas eran vecka är roligare än min. Ingen ridning på onsdag! :( Men får väl åka ut ändå, och kanske göra nåt. Sen har jag inte fotboll så det e också fett tråkigt.
Min vecka:
Måndag: skola, någon som vill va ?
Tisdag: skola, någon som vill va ?
Onsdag: skola, någon som vill va ?
Torsdag: studiedag <3333333333333 , stallet?
Fredag: skola, engelska prov....
Lördag: sovmorgon
Söndag: sov morgon
Blir väl massa plugg till engelskan eftersom jag inte ens börjat. -.- 6 sidor glosor + 3 sidor grammatik osv (vet inte riktigt).
Hoppas någon vill åka till stallet på torsdag. Tror R ville det. Så hoppas... Annars, 7kt TRÅKIG VECKA!

...Regn

Det regnar ute. Min regnjacka är för liten... Redo för ny?
Jag gillar inte regn. Det gör att man är inne mycket mer och vill inte gå ut lika mycket som man ville innan. Liksom min väg till skolan är ju ca 100 m men är ändå fett jobbigt? Man är ju helt förstörd när man kommer fram. Får väl beställa privat taxi som hämtar och lämnar ;) Gillar ni regn?  
Bildkälla: google

a b c

Tråkig rubrik. Men jag är hos in mormor och bloggar lite. Från hennes dator. :) Jag, eller vi har ätit kyckling och lite till och druckigt påskmust. lite sent för det, ehh? Men gott och snart kommer väl julmusten.. Jag har redan köpt en julmust, förra veckan. Min fråga till er, har ni druckit julmust nyligen?

RUBRIK

Hej! Är inte nöjd med designen. Not me @ all. Men ska fixa det så snabbt jag kan :)
Just nu kollar jag på Emil i Lönneberga. Kommer ni ihåg när man satt bänkad framför det? Jag tycker det är kul att kolla på det nu också...
Idag är det söndag och jag tänkte åka och köpa jeans, men vet inte vart det är öppet och vädret är inte det bästaså tror inte jag ska göra det idag.
 

RSS 2.0