ingen uppdatering

idag har jag inte skrivit ett enda dugg. har inte hunnit! men detta var min dag:
 
på morgonen gick jag mamma jenny och min kusin till ett fik. vi fikade där i typ en timme sen runt halv tolv gick vi till torget och där köte jag ett skitfint skal till minb iPhone, bild kanske kommer men har ingen på datorn. okej morgon tycker jag :)
efter torget åkte vi hem, åt lite mat och bara satt typ. vid halv tre kom min moster och hämtade upp oss, och vi åkte och kollade på min kusin när hon spelade fotboll. dom vann med 3-0! ;) påvägen hem hämtade vi min mormors hund Sanny så hon ligger här jämte nu. <3
 
bildbombkommer imorgon på allt nytt jag fått in. brb,

new in+

hej :D mina smileys syns inte nu för jag har ju ändrat koden... ska jag sätta in dom igen? :)
igår var jag och mamma och shoppade lite! bilder kommer ? ;)
 
 
Kändes helt okej att vakna upp i idag faktiskt :D . okej, det är ju aldrig kul att vakna tidigt! Dock sken solen och jag vaknade ju kvart i 12. och när man då går upp för att sätta sig och kolla tv  har solen börjat skina in på tvn så att man inte ser något  :/.. men solen är borta nu faktiskt.. helt grått!  
Idag är det fredag och jag tycker denna veckan har gått väldigt fort!! Förra fredagen var det ju ... midsommar? och nu har det redan gått en vecka..
 
idag ska jag nog åka och köpa lösnaglar, har så korta och fula naglar... och vill så gärna måla dom .. men inte fint när man har så korta naglar och tar på ett nagellack, då ser man verkligen naglarna och.. usch! och vill ha sånahär små klistermärken också, fiiint ♥  så ska nog dra och kolla på det..
 
nu ska jag krossa lite polkagris och äta, :D seya
 
 
 

vad ska man göra?

har haft saker göra tills nu... vad gör ni en sånhär tråkig dag? inget, nehe. jag vet ju att jaginte får ngt svar eftersom ni inte kommenterar


besöksrekord :D

asså det verkar som de flesta kollar denna bloggen? så kör på !
 
idag har jag inget planerat, ska se om Beckis vill hitta på något. det var ganska längesen vi va ute i trädgården och körde hoppning och jag är riktigt sugen på att slå mitt gamla rekord; 1,05 m!  B hoppade 80 cm tror jag. det vill jag göra idag, så ska ringa henne sen. annars är det en vanlig, tråkig sommarlovsdag...
 
lyssnar på musik, vad brukar ni ha på när ni dunkadunkar? xd jag har olika, just nu: Calling (Lose my mind). den heter så på spotify. annars älskar ÄLSKAR jag pound the alarm med nicki minaj. gillar inte hennes andra låtar, fastnar inte på hjärnan, men den låten blir man aldrig av med från skallen. så sjukt bra är den!!
tänkte köra ett såntdär musik inlägg.. om ni vill?
 
5 sanningar jag vet:
* jag saknar ridningen sjukt mycket ♥
* jag saknar alla hästar sjukt mycket ♥
* jag hatar filmer med typ kidnappningar och sånt, USCH!! bara för att min syster kollar på en nu.så himla hemsk!! asså srry men fck them
*  jag älskarmin nya design, men skulle gärna ha en annan EGEN header...
* ni är FETTDÅLIGA på att kommentera! srry bro but thats the true
 
vet ni? JAG HAR MÅLAT NAGLARNA ja det har jag.. svart nagellack med myrrarolja över. haha har så himla fula naglar så det finns inte
 
 gammal bild sen förra sommaren. min syster och jag ♥♥ KLICKABAR  ---> i love you

är hos sandra nu och vi håller på att spela in en sak ...

oupsidaisy
sandra:

alexandra dag

hey readers!
idag skulle bli en långtråkig dag ända till alexandra frågade om jag ville va. så drar till henne när jag ätit frukost och sånt! så henne ska jag till idag, har inget annat planerat. ska KANSKE åka till Hööks med mamma när hon slutat men tror inte det (?) så blir nog en slappar kväll idag igen!
suprisen kommer idag, blir inte så mycket uppdatering, kanske något mer hos sandra, men annars inte så mkt, appen funkar ju inte.. ÅHHH blir ju arg! istället för att fixa appen kan dom väl skita i det och göra så att den va som innan..? men vi får hoppas att den blir fixad innan sommarlovets slut.. annars är DET slutet för www.smackk.blogg.se...? maybebaby

Godnatt..s

Ska gå och lägga mig nu, är verkligen trött! Imorgon kommer suprise! ;) wooppaaa
Goodnight lovers :)

*rubrik*

här är videon .. :D får inte upp den som stor bild här men klicka på länken bara ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XAf2qtXNzUU&feature=plcp

youtube!

håller på att ladda upp en video på min yyoutube account, om vad?? hmm
 
har varit på hööks, provade att blogga från mobilen innan men det kom inte upp...? men skriver nu istället. hade vara 70 kronor så köpte bara ett par strumpor och handskar. bild kanske kommer, men inte här utan på www.ryttarens.wordpress.com eftersom jag inte kan ladda upp bilder här...! :/

Hate the feeling when you have to say goodbye to someone you want to spend every hour with

hej :) har ändrat designen som ni kanske ser... fin? jaop.
idag ska jag ut och springa tror jag, gjorde inte det igår. idag är det MYCKET finare väder än igår, me like! har ätit frukost och kollat TV, det är det jag har hunnit med idag än sålänge.. vet inte om någon såg igår när jag skulle prova att lägga in egen design? och herregud va fult det blev... header var typ 10 storlekar för lite och om man ställde in vit bakrund blev ALLT vitt. inte min starka sida där... ;) så nu har jag denna ..
OMGOMG REA PÅ HÖÖKS 50 % måste åka dit!! ;) <333

Azum

hej. Kör på fet stil, yeah
 
Idag har jag inte gjort någonting, vilade vid typ tolv, hade lite ont i huvudet... Men nu är det bättre...! :) eftersom jag inte kan blogga från mobilen på blogg.se kommer smackk ha uppehåll efter sommaren (om appen inte fungerar)... Tills appen fungerar igen! Men jag kommer uppdatera denna bloggen tills sommarens slut ;) efter det bloggar jag på WWW.RYTTARENS.WORDPRESS.SE där jag FAKTISKT redan börjat uppdaterat!! Oupss

bad uppdate

kan inte säga varför, har inte orkat. + bloggappen fungerar inte och då måste jag va hemma eller vid en dator varje gång jag ska skriva:/
jag FLYTTAR:
www.ryttarens.wordpress.com
 
www.ryttarens.wordpress.com
 
 
 
 
men kommer uppdatera här hela sommaren, efter som jag lovat er att göra sommarinläggen 2012 :D
 

tar åt mig..

...era önskeinlägg! vad vill ni att jag ska skriva om nästa gång? VAD SOM HELST!

det regnar = jag är inne!

idag är det SKITVÄDER, det regnar...:/ istället för att va ute har jag kilat upp till mitt rum och städat lite, nöjd! rensat ut garderoben, så nu finns bara sommarfavoriterna kvar!
eftersom hela dagen nästan gått ska jag inte göra något mer... men såna dagar behövs ibland, ellerhur? ;)
 
igår var det midsommarafton, och det regnade (-).. så det var tur att vi satt i ett inglasat hus.. INOMHUS! men det var mysigt ändå. :) fick låna deras surfplatta och kolla lite.. min egna mobil funkade ju inte igår, ingen täckning. men det har fixat sig så nu är man på igen! men blogg.se appen funkar fortfarande inte... midsommar dagen firades först hos mormor där vi åt mat, vid ca två! vi var där och åt efterätt också.. därifrån åkte vi vid sex. sen hem, ta på sig lång byxor och ut till kusinerna. där grillade vi och sen åt vi IGEN!! efter det lekte jag lite med deras hund Gunde ♥ sen satt jag där vid surfplattan, vet inte hur länge. efterrätt @ åtta maybe: vaniljglass med jordgubbar :) gott! när vi sen var ganska uttråkade tog min pappa upp frågestund, och jag var i "lag" med min moster. vet inte hur många rätt vi hade men vi vann inte endå.. ;) men det var roligt, även fast jag inte fattade några av frågorna... vi åkte hem  vid ungefär ett idag... var trött efter igår så idag vaknade jag tolv av att pappa frågade mig ngt, men kommer inte ihåg vad ;)  
har ingen bild .. tog massor med systemkameran igår som kommer när jag lagt in dom på datorn :D 
 
nu ska jag plugga in lite hästgrejer, FRIVILLIGT!! men det är något jag inte kan få nog utav... <3
 

Hade ni en bra midsommar?

Hej idag igen...haha! Igår hade jag det jättebr.  Hur firade ni midsommar?? want to know!
 

Idag är det lörda. Har inget bestämt, blir väl att vila eller något! Lite svårt att skriva från mobilen på internet sidan, laggar ganska mycket.... Så skriver mer när jag fått datorn !! 
Seya

Regn!

Har ätit gott! Nu: trött :(

Midsommar

Idag är det midsommar! Årets ljusaste dag tydligen...? äntligen är det en midsommar som det inte regnar på, men man vet ju inte inför kvällen! om ungefär 45 minuter ska vi till mormor och äta lunch <3! efter det ska vi till mina kusiner och äta senare ikväll. vi brukar sova över men J vill inte det i år (?). :( så tror inte vi ska göra det..
så snart ska jag göra mig iordning, sen åker vi :)
 
kommer INTE någon uppdatering IKVÄLL! bara om jag fixar ett tidsinställt nu. jag vet inte varför: men jag har ingen service på mobilen och kan därför inte gå ut på internet om jag inte är hemma... så det funkar inte... undra varför!??
 
kolla in läppen! :D
 

Vilka bloggar följer du och vad handlar dom om? - Sara

hej SARA! :D jag fick in frågan från dig och hade tänkt att svara på den! Har ni ingen blogg att följa, kolla in domhär! ;)
 
www.orksryttarna.blogg.se - Ebba & Emma. Ridning
www.bpoonysar.blogg.seHannah & Vendela. Ridning
www.nellieberntsson.se - Nellie. Ridning
www.thatpony.blogg.se - Alexandra & Alva. Ridning
det är väl typ dom :) <3
 
 
 

Min dag

Hej :) här kommer en liten uppdatering om dagen!! Har inte så mycket tid så blir inte så mycket text
 
Idag är det sista dagen på fotbollsskolan. Så det ska jag gå på nu vid klockan 10. Efter det har jag inget planerat? Någon som vill va <3? 
Senare idag kommer en tävling som DU kan va med i! Det är en lätt tävling. Du ska helst ha en blogg för att få priset så BRA som MÖJLIGT!  Men det går bra utan också! ;) 
 
HÄR skulle det varit en bild men eftersom jag är inne påmobilen och skriver kan jag inte infoga en! :(

Kort önskeinlägg - tävla hästar i trav

Hej! :) vad tycker jag om att tävla TRAV? Det är okej tycker jag... Sålänge man inte slår eller piska hästen för hårt... Men jag tänker på en grej... Varför vara snabbast i trav? Om man pushar och pushar sin hästratt springa snabbare och den inte får komma fram i galopp... För ni vet att galopp är hästens snabbaste gångart?...
Tänk er själva, om någon säger SPRING SNABBARE men sen
nej nej inte så snabbt... How would YOU feel?
 

Det är okej tycker jag, men det finns sjuukt många fler hästsporter jag skulle välja före :) 
Detta är MIN åsikt INTE din... Jag talar BARA för mig själv... 

brb

ska baka, film kommer på youtube ;) <3

fotbollsskolan idag!

vi samlades, och tränarna sa att vi skulle springa runt planen som uppvärmning, men ingen ville det så jag och Rebecka fick hålla i den! Vi körde kvadraten om ni vetvad det är ? det är när alla står och passar runt en boll och två stycken ska vara i mitten och jaga efter boll. när dom har tagit bollen byter den som passade bollen. svårt att förstå? :) i alla fall, sen körde vi teknikcirkeln med olika saker man skulle göra!... typ brösta bollen, passa vanlig pass, passa och springa runt, få tillbaka bollen och sen en där man var 2o2!  jätteroligt men jobbigt! efter det hade vi "anfall försvara skjut". det är som det låter, först anfaller man mot två motståndare. när den bollen är "död" tar motståndaren en boll och anfaller mot er, då blir man försvarare. när den bollen är död vilar man i ledet! kul men jobbigt! :D  efter det var det lunch, sen fotades hela grupp 4. enskilt och ett på alla! efter det körde vi match där vi vann med typ 6-1! :) vid två kom min moster med Sanny. hon hade något jobb att göra så Sanny fick komma till mig!  
 
skulle varit med på träningen idag, men orkar inte efter 4 timmars tränande redan!... pussttt...
så hoppar det idag!

svar på tal

Sol, finnaly!!
Alva:
Hur många grader är det hos dig? :) här är det 13 bara!!o: just nu är det väl kanske 20
 
ruta
Inanna:
Du är inte ensam om det, man ba neeej jag har en ruta på denna tröjan,, hahahha :p <3 paniik! :D
Hanna:
Vda är det för något? man har ju en lapp inne i tröjan som visar storlek, och den är ju fastsydd, ellerhur? sömmen syns på utansidan och om den är formad som en ruta, får man slå personen i ryggen :/
Lollo:
Neeh? Va e de för något???? ^
 
Önskeinlägg - mina sporter
Linnea.N:
Varför började du rida då? ;) min kusin tror jag!! ;) eller hon red sen åkte jag och provade där hon red.
Anonym:
Varför gör du inte en egen design??-.- vet inte hur man kodar och de färdiga designerna är sjukt fula! ;)
 
Påväg hem
Anonym:
Varför köpte du det inte? Vilket va det då??? Asså korkat att lämna tillbaka det kanske inte fick? :) ett ljusgrönt!!...
 

9 nya kommentarer...

tack... men kan alla sluta fråga om designen....? jag har skrivit detta innan. det senaste inlägget handlade om exakt samma sak... men jag tar det igen...
 
jag har INTE gjort min design själv! inte, inte, INTE!!! många kommentarer som handlar om det är schyssta och positiva, det svarar jag gärna på! men när man för första gången kommenterar och har en sån himla nere attityd? hmm... ska man ens ge uppmärksamhet? naee, jag svara på allt för att jag är så snäll! :D 
 
kan ni snälla försöka läsa andra inlägg och se om ni får svar på eran fråga?...

Sol, finally!!

Hej :) har ätit frukost, klätt på mig mina träningskläder, och packat... Snart hoppar jag på cykeln sen åker jag upp till fotbollen! Näst sista dagen idag... :( 
 

Kommentarer har strömmat in om MIN DESIGN! 
NEEEEJ!!!.. Jag har inte gjort min design själv... Länken hittar ni om ni scrollar längst ner... Kommer 3 frågor om det på frågestunden... Frågan har jag svarat på innan. Men jag tar ser igen .... Gosh! ;)

Önskeinlägg - mina sporter

Ridning, hmm... Började rida när jag var 9 år... På ponnyridning... Varje lördag åkte jag ut till stallet och red i ungefär30 minuter. Kort tid men så sjukt glad jag var efter det!! Jag önskade oftast Castillo om jag komme ihåg rätt? Och min syster Bolero, vilket va lite kinda wierd för jag var mindre än henne men red ändå på en större häst, haha.. :) efter att jag tidigt där i typ ett år kanske, började jag rida i en nybörjargrupp på tisdagar. Där red jag fram till ungefär 2010 men sen började mamma jobba sent och då kunde jag inte komma ut till stallet själv... Fanns en passande grupp på lördagar så jag bytte dit! Sen var vi för få i min grupp så vi fick flytta till söndagen. Där har jag ridit i ungefär ett år snart! Men ny efter sommaren ska gruppen splittras ut på olika dagar... 
 
Fotboll då! Vet inte riktigt när jag började i ett "riktigt" lag. Kanske 2009 eller något. Spelar fortfarande fotboll två gå ger i veckan + match! Men just nu är det break... Skönt... Men har en match kvar.. ;) innan spelade jag mittback men nu är jag uppflyttad på mittmitt, vilket är mycket MYCKET roligare :) det går inte så bra i serien, men det är roligt ändå... Ibland känns allt skit men annars är det 99.9%! 

ruta

i min klass innan höll alla på att kolla om man hade ruta på tröjan..
vet ni vad det är?
gör någon i din klass/skola det också?
stör mig på det, så B ;)

Påväg hem


Hej readers. Nu sitter jag i soffan och gör absolut ingenting! Skönt det med! TVn är på men är inget jag vill kolla på, fotboll Sverige - Frankrike.. Pappa kollar på det! 
 
Jag var på Hööks idag, men fick lämna tillbaka schabraket :( 
 
Önskeinlägg publiceras snart!! 

svar på tal

Hanna om INTE BRA UPPDATERING

Trosdag??

haha oj, blev fel.. sry!

 


_Lite_ mer svar

Gillar du Nellie Berntsson? ja! älskar hennes blogg :D 
Hur ofta shoppar du? när jag känner att jag behöver något nytt! eller typ om jag har rensat ut garderoben och det är något jag saknar..
Har du instagram? Ja :)
kan du göra en design till mig? www.designadinblogg.se/gratisdesign
har du gjort din design själv? NEJ för tusonde gången, haha! :D
favoritprogram? Vet inte riktigt... Top model kanske? nej , vet inte :P
favoritfärg? mörkblå, ljusgrön och isblå :)
favortsport? ridning ♥
favoritdjur? häst & hund
Hur många schabrak har du? 0
Hur många Schabrak har du? 1
Hur många grimmor har du? 0
hur många band till grimma? 2! eller inte till grimma, till träns. 
kan du lägga upp dagens outfit någon gång? vet inte, kanske...
kan du lägga upp någon mer video på din youtube gubbe? gubbe? xd JA det kan jag :D vad vill ni ha video om?

Bad uppdate

Hej :) nu när det är fotbollsskola blir det inte så bra uppdatering på dagarna, men det får ni stå ut med haha! :D

Idag ska jag till *****! Woooppppaaaaa ;);) gissning på vart? Ni vet om ni har läst de förra inläggen!

hiss & diss - Hööks produkter!

hejsan igen :) jag har tråkigt, sitter bara här i soffan så jag gör lite inlägg nuu :D <3
--

DISS

Detta schabraket från Hööks är fint i alla färger förutom detta!
229:-
Från Hööks:
99:-
grimma, fin färg men det var inte snygg med den detaljen på sidorna och nosremmen. den skulle varit helt brun eller hel blå :)
189:-
Från Hööks. Den har tjockt ludd och det blir lite för mycket!

HISS
229:-
Från Hööks, mörkblått schabrak med rosa kant och ett tryck längst ner i hörnet :) fin färg och fina detaljer! ♥
detta är samma modell men i annan färg, också snyggt!
229:-
Från Hööks:
fina färger (finns i denna blå, rosa och svart)
samma som det över! fint tryck i kanten :)
229:-


morgondagen!

hej allihopa! imorgon skulle jag inte gjort något igentligen, men nu ska jag maybe baby vara med Alexandra :) vi ska dra till Hööks eller eko och kolla på lite hästsaker! ska se om det finns något fint! har ju sett schabrak på Hööks men dom kostar 229 :- :( lite för mycket? men om man verkligen vill ha det - köper man det! ;)  finns ett, la ju ut bild på det innan!  på dagen före är det fotbollsskola 10-14.

i sommar?

vad ska ni göra i sommar? tell me! ;)

tidsinställt

kommer ikväll! ;)

nu har jag fixat

nu är designen klar och jag håller mig till den ett tag nu! Har även fått in smilisarna som ni kanske ser? :D tycker dom är jättefina och har letat efter den sidan länge men den har varit nerstängd men nu var det tydligen öppnad igen! ;) har fått in lite mer frågor på frågestunden som jag tänkte svara på... några mer frågor ni har? ♥

fel fel fel fel fel!!

klockan som är här till höger är fel, och jag vet inte hur man ändrar tid ELLER tar bort den... ahh. där -----> 
just so you know! :D

Min syster

www.jjennymw.blogg.se
www.jjennymw.blogg.se
www.jjennymw.blogg.se 
checka den och släng in en kommentar! jättefin design, ni kanske känner igen den? ;)

fråga!

Stina
Vart kan man köpa det? fin blogg :)

det kommenterade hon på förra inlägget!
schabraket har jag hittat på www.hooks.se :)

inte bra uppdatering

nepp, har varit på fotbollsskolan och mitt tidsinställda kom inte in? det var ett aslångt inlägg, ett önskeinlägg från Sandra, men nehe. får väl skriva om... :( (detta är inte önskeinlägget... xd) 

idag har jag ju varit på fotbollsskola som sagt. nu har jag kommer hem och ska snart är middag! har träning ikväll men vet inte om jag orkar va med efter allt jag gjorde igår. liksom jag har ju redan tränat fotboll i 4 timmar och sen 1 och en halv till.. jobbigt! annars har jag inget planerat för resten av dagen. skulle varit med alexandra och vi skulle åkt till Hööks (?) men hon kunde inte sen så vi ska göra det imorgon :) då får vi ju mycket mer tid, för nu skulle vi ju fått typ 1 timme att åka ut dit, kolla där och sen åka tillbaka. imorgon har ju ingen av oss något att göra, eller jag har inte det och sandra skrev om vi kunde göra det då i stället, så då kan hon nog med :) ska kolla lite på grejerna, finns jättefina schabrak.. ett rosa-blå med en liten brun häst på. jättefint <3 sen vill jag se om det finns något turkos färgat, jättefin färg ju!!

igår var sista gången jag red, sommaruppehåll. :( jag tog jättemånga bilder på Relfex, skulle kommit bilder nu men dom är på mobilen och då måste men lägga in dom genom mobilen och appen funkar inte! :( så dom får ni när jag lagt in dom på datorn. Skulle haft Reflex igår men jag ville inte hoppa honom så jag fick jag byta till Northon. Det gick jättebra, men han är lite jobbig att hålla igång i galopp. Men det gick jättebra! vi hoppade inte så högt, kanske 50 cm. vi hade ingen hästkunskap för vi blev lite sena. det var bara jag från den ordinarie gruppen, men det var typ 4 som red igen :)
sen fick jag reda på en sak, våran grupp är för liten, VÄLDIGT LITEN. vi är bara 3 stycken, har varit en jättebra grupp. vi red på lördagen innan, men vi var för få tillslut, så vi fick flytta till söndagen... nu är det för lite, och det går inte att ha en grupp med 3 stycken i. så vi kommer splittras till olika grupper i veckan.. hoppas att jag kan va i någon grupp på lördagar, då jag har lite svårt att komma ut på vardag. nej det har jag inte, men då måste jag ta bussen och det måste gå ihop med LÄXOR och FOTBOLL... men får hoppas på det bästa, men om det blir en måndag, tisdag onsdag trosdag fredag säger jag JA! <33
detta schabraken vill jag ha ♥♥

söndag

10,00 - 14,00 fotbollskola
15,00-17,00 match
17,30 - 20,00 ridning
så himla kul dag :D
kommer kanske uppdatering sen på kvällen men eftersom appen inte fungerar så måste jag gå in på internet för att kunna skriva, och den sidan är inte den snabbaste!

kameran hänger med mig hela dagen idag!


ni känner väl igen honom? :)

in genom höger ut genom vänster

vill bara säga att alla dumma kommentarer om mig/bloggen lyssnar jag inte ett dugg på! sånahär kommentarer tas bort direkt, naee! era kommentarer ska inte få förstöra! förbättra eran attityd, sen kan ni komma tillbaka! :)

pallar inte blogga mer idag

säger hejdå till bloggen och er för idag, imorgon kommer ett tidsinställt som jag har fixat för att ni ska va lite uppdaterade :) kommer somsagt inte kunna blogga på hela dagen imorgon! kanske något litet på kvällen men annars ingenting <3 kommer också ett önskeinlägg som är önskat utav www.thatpony.blogg.se . oppaaa!!  
sov gott! :D

Pondus ^

några svar på frågestunden

Hanna.L:
Har du häst? Nej men vill ha!
Vad skulle du döpa din häst till om du fick en?  Dumle kanske? nej jag vet inte. Crut är ganska fiint :)
Kan du kolla min blogg? Vet inte vad den heter...
Använder du smink varje dag? Ja, fast nu har jag färgat ögonfransarna så kommer nog inte använda mascara längre! ;) 
Vad var det som fick dig börja blogga? ville prova, sen växte den och det blev roligare och roligare 
Vad är det bästa med att blogga? när man har mycket att skriva om, och när man vet att läsarna gillar vad man skriver
Vad är det sämsta med att blogga? när man INTE har något att skriva om, och när man får dumma kommentarer, fast dom gå in i höger och ut i vänster, det är inget jag bryr mig om ;)
Hur kom du på ditt bloggnamn?  vet inte, det bara kom. ville ha något om ridning, och man smackar du på hästen, dock vet jag inte hur det stavas xd
Har du gjort din design själv?  nej
Kan du göra en design till mig? nej, gå in på www.designadinblogg.se där finns jättefina designer att ladda ner. FOR FREE! 
THIS OR THAT
sommar/vinter
sol/moln
bada/sola
ring/armband
armband/halsband
kompis/familj
svara gärna på alla frågor :D :)

Anonym:
Är alla dina kompisar snälla? Om nej, varför?  ja men endel förändras nu när vi blir äldre, :s
Har du gjort din design själv? Den är verkligen jättefin :) Nej, länk finns där uppe och borde stå här någonstans på bloggen 
Har du egen dator? nej, familjens 
Hur många schabrak har du? 0
Hur många vojlok har du? 1 rött 
Hur får man in header och bakrund på blogg.se? kodar, men jag kan inte det, så det är bara att ladda ner en gratis design som sagt! 
fin blogg!

sandra:
Vad fick du ditt bloggnamn ifrån? står är uppe ♥
hur ofta har orks tävlingar? vet inte precis, men ganska ofta. men då är det ju olika tävlingar, jag satsar på hoppning!  
superskön blogg malin! :)

Anton:
Vem gillar du? kärlek? nobody ;)
forsätt ställa frågor, jag svarar på allt!


Inter sport! :O

Fick precis mina grejer till fotbollsskolan. Vet ni vad som låg i? En biljett till Sverige - Rumänien :D fick också en boll, en tröja och en vattenflaska. Köpte en tröja för 200 på rean också. 

Önskeinlägg? Hmm... Btw: jag är trött! 

lördag

har varit och fikat på morgonen vid 10. sen gick vi på stan. där färgade jag mina ögonfransar svarta. blev jättefint :) sen gick vi till H&M och där köpte jag ett skal i iPhonen. sen gick vi till flash (mamma ville det) och sen hemåt.
nu har hon min mobil och jag sitter vid datorn. snart ska vi åka till intersport, måste hämta grejer till fotbollsskolan. så skriver mer senare, <3
ni behöver inte kommerntera, jag ser att ni varit inne så det räcker :) om ni vill något kan ni som har min facebook skriva där, för jag läser det när det kommer på mobilen :D ha det bra sålänge!
bild från ett utsläpp i stallet ;)

For the first time - The Script

hej :D idag är det första dagen på sommar lovet, och jag har inte gått upp än! men måste gå upp snart. för jag har en tid inbokad hos Face Stockholm. Ska färga ögonfransarna :) före det ska jag fika med mamma och min kusin och hennes pappa. senare efter Face vet jag inte vad jag ska göra.. detta var ett kort inlägg, kommer mer sen men måste ha datorn då för bloggappen på mobilen funkar inte!

Reflex ♥

Tävlingar

Har inget och göra. Bloggar från mobilen men INTE från appen utan från internet. Det laggar jättemycket så man kan säga att jag kämpat med detta inlägget... Men har ju inget att göra så jag står ut med det. Nu ska jag skriva ett långt inlägg. Vet inte om vad så det får bli en liten suprise! ;)
-
SIdan laddade inte klart så jag skriver vidare här. 

Tävlingar? Jag har tävlat 4 gånger än så läng.  Detta handlar alltså om ridningen. ;) första gången hade jag Holger, andra Holger igen och dom två sista Chicago! Holger var superduktig och hoppade allt, Chicago lika så. Men Chicago kan bli väldigt snabb och man känner att man inte har kontrollen hela tiden! Men jag brukar fixa det bra ändå :) han hoppar mot allt man styr emot och har jättebra hoppteknik. Holger har jag inte så mycket att säga om. Kommer inte ihåg så mycket med honom. Han snurrade runt i boxen när man skulle ta fast honom och när man väl fått på grimman skulle han bita och nafsa på en. Likdant när man borstar särkilt under magen. Han hade rosa vojlok, den enda som hade det i stallet. Jag tror faktiskt att det hänger ute på låtsas hästen...! Han var mjuk att rida och verkligen en toppen häst när man lärt känna honom. Men sen blev han såld (?) (uthyrd?) och han är i te kvat på ridskolan mer ;( saknar honom! 

Tävlingarna jag varit med i är hopptävlingar. 60 cm 2 gånger. 50 en gång (första gången) och 70cm på en ;) har fått rosett alla gånger! En lila och tre blå <3 vill börja tävla på högre höjder, men nu är det uppehåll över sommaren och det ska jag tänka på igen efter lovet!

skolavslutningen

eftersom det känns lite speciellt för mig att sluta *an och hela klassen splittras till nästa år, ska jag skriva ett lite inlägg om skolavslutningen! ♥

På morgonen gick jag upp vi ungefär 8,00. duschade och torkade håret, plattade det och gjorde lite lockig längst fram i lugget på båda sidorna. sen åt jag. gick och tog på mig min vinröda klänning, hudfärgade tights och jeansjacka. men tog av mig den sen för det blev så tjockt och varmt eftersom vi va inne fortfarande. sen gick jag och borstade tänderna och sminkade mig. sen tog jag fram mobilen och kollade där lite tills det var dags att åka. då tog jag på mig jeansjackan och mina skor! sen kom mormor och då åkte vi med henne :)

när vi kom in till kyrkan såg jag Sara och Inanna så jag gick till dom, sen kom det fler och fler ;) vi fick stå utanför och vänta ganska länge, i typ 15-20 minuter. sen fick vi gå in och på bänkarna in mot huvudgången i mitten fanns det lappar där det stog vart klasserna skulle sitta. vi fick sitta längst bak av alla klasser.. -.- men såg ändå. först sjöng särskolan, sen fem klasser till sen sjöng vi. Vi sjöng Himlen Är Oskyldigt Blå. jag sjöng första versen med rebecka och olivia.
efter sjöng hela min klass den blomstertid nu kommer. vi fick stå på scen och göra det :) efter avslutningen kom alla studenter och ville in i kyrkan, dom var verkligen inte tysta! ;) Så vi fick gå ut och hela klassen samlades på en plats och sa hejdå till alla, vi tog lite kort och ja... jag gav en resent till eivor, det var MERCI choklad. det var mammas idé <3 bra idé :D eivor blev jätteglad, haha xd jag har massor av bilder, tänkte lägga up dom här men har dom på mobilen. sålänge har jag dom som pappa tog med digitalkameran. ♥
SOOOMMMAAARLLLOOOVV HERE I COME! :D

jag längst till vänster ^^

önskeinlägg - kompisar

En av era önskningar kommer NU!

Kompisar, endel är snälla och finns verkligen där när man behöver den. de andra är snälla när du är med dom, men i andas sällskap snackar dom skit och låtsas inte gilla dig. grupptryck va ordet! tycker det är löjligt att låtsas när man är men andra, liksom snart kommer sanningen fram, vad ska man säga då? det har man INGEN ursäkt till. jag har varit med om det, och det känns inte bra att vara den som tror att man har en äkta vän, men igentligen är det inte så. man går runt och skaffar sig FALSKA minnen, såna som aldrig riktigt är med ens bästa vän. man går runt och kommer ihåg vad just den personen sa, men igentligen menade den inte det den sa. hon sa bara så för att få va med dig. den personen som gör sånt måste gå runt med dåligt samvte hela tiden, 24/7. kan inte tänka mig tanken att gå runt med en person och ljuga, utnyttja någons känslor. hNOT ME AT ALL!

men det finns ju bra kompisar också, och dom kan man inte få nog av, right? dom finns där varje sekund, du har någon du kan prata med om det är något. du har någon att ha roliga minnen och komma ihåg att den tjejen, just hon, gjorde mig verkligen glad. man skaffar nya hela tiden, och vissa försvinner - men dom finns alltid med där i något hörn. det BRA hörnet. känn efter, är den vännen verkligen en jag skulle kunna dela mina hemligeheter med? eller skulle hon säga det till alla? tänk tänk tänk! för när en dålig dag kommer, och du vill ha någon bredvid dig som kämpar med dig. och så är det en sån falsk person. som går över till den andra sidan . då gör det ONT! om du vet att du har en sån kompis, gå och va med någon annan. dissa den gamla personen TOTALT! då får den känna på hur rdet igentligen känns för DIG. blri kompisen arg, bry dig inte. då är hon inte en riktig vän. trust me


ÅH!!!

det funkar inte och kommentera, den där himla kon kommer upp. hoppas det blir fixat snart! sålänge kan ni fortsätta att kolla min blogg, för jag ser hur många som varit inne <3 idag: 78 stycken. ni är GRYMMA! ♥

hangplace

blir soffan för mig, haha orkar inget.. känns SÅHÄR bra att ha lov nu, säger som alla andra...
SOMMARLOV HERE I COME! hah

kör en hiss/diss bara för att jag har så mycket på skallen
DISS:
blogg.se appen funkar inte! åh blir arg :( mycket svårare att uppdatera då. får hoppas att de fixar en lösning till det! :/
att igår var sista riktiga dagen med gamla klassen, vi splittras nu :(
att pappa och min syster kollar på fotboll hela tiden. det är tråkiiiigt och jag missar mina favorit program!
jag har inte någon bra bok att läsa... 
att det tar så lång tid att spara moviemakers videor på "rätt sätt" så att man kan ladda upp dom på youtube.

HISS:
att det är sommarlov
att jag kan va ute i kortbyxor
kom på att jag har en engelsk bok jag kan läsa :D
vädret
god mat!
så många vänner som redan frågat om jag vill träffas i sommar... ♥ SÅKLART! <3
mina avslutningskläder, så fiina 

kommer ni ihåg min gamla design? vilken är finast, den eller den jag har nu?

ut och kicka med jenny!


om änglar ska va i himlen, vad gör då du här?

gör ett mobil inlägg senare om det funkar idag... har ju inte gått att logga in innan, har tagit bort appen och lagt till den igen men det funkar inte ändåså. dåligt blogg.se!

Nu sitter jag och lyssnar på lite lugn musik. efter avslutningen i kyrkan, kort på klassens girls och ett tal om sommarlovet mår man ganska härligt, jao! oh fy va skönt med lov ÄNTLIGEN!

snart kommer pappas kompisar hit. dom ska äta här, vet ingen annat dom ska göra. vad jag JAG göra då? :S 
nu blir det vila i sängen med datorn i knät. och här får ni en liten bildserie på mina grejer jag gjort i syslöjden!
Klänningen fick jag inte med på kort, men det får ni någon annan gång om ni vill :) <3
PANNBAND TILL TRÄNS, NI KANSKE SÅG DOM I VIDEON?
VOJLOK MED PRICKIG INSIDA (jag valde inte det, min slöjdlärare tvingade mig xd)



TOPP MED FRANSAR

frågor?


benito, castillo

Dom två har jag inte ridigt på länge.. undra varför?

benito var den första jag ramlade av på.
Castillo var den första jag hoppade på.

redigt söta faktiskt ♥♥♥
castillo


min bloggtid!

jag började blogga för ca 1 år sen. den bloggen hette thebest.bloggplatsen.se... hehe. den bloggen är raderad så ni behöver inte försöka hitta den! ;)

min andra blogg hette  spiceymix.devote.se. den var inte seriös, skrev kanske  en gång i veckan? men den fanns kvar, den har jag haft längst. men somsagt var den inte en riktig blogg förrens i slutet av 2011. då började jag skriva mer och mer. tillslut kom en tanke upp att bloggnamnet var dåligt, då bytte jag till bla nattstad.se/malins och lite andra, hade jättemånga. nu senast har jag haft hotspot.devote.se. men du är det smackk som gäller!

som ni förstår har jag haft många bloggar innan. faktiskt 8 stycken...  haha!

fösta bilden jag ladda upp här:

Ang. designen

uppe bredvid headern står det en liten ruta med INFO. FÅR INTE BORT DEN! men det får va där ändå, ska se om jag kan fixa det. och där det står SMACKK finns en grå avlång ruta under, där ska SMACKK hamna , men funkar inte heller, ;( får väl fixa någon annan annars, men tyckte denna var SÅ FIN ♥ det dåliga är med att om man trycker på någon länk, tex kommmentera, kommer en helt vi sida upp med text på, så himla ful! xd

länkbyte

med Amanda och Rebecca.
klicka HÄR för att komma till deras blogg!

börjar nu


ny design... igen

vart den är ifrån kan ni läsa här ute i menyn längst ner (tror jag?). har letat runt på google efter en färdig kodmall och har hittat några stycken. har provat alla men tar denna :) Det jag inte förstår är när man tex trycker på KOMMENTERA så blir det helt fult. om ni kommenterar så bry er inte om det och försök hitta haha ;) men designen ni ser nu är la fin? :D tycker jag i alla fall..!

Just nu är jag med min kusin, skolavslutningen var idag så nu är det sommarlov! Vi har ätit tjölknöl (stavning) med potatissallad och sallad. sen mandel tårta, vit choklad musse (stavning xd) och glass :) på söndag är det sista ridningen för denna terminen. ohno ;( men ska se om jag och mamma kan åka någonstans och rida! hoppas det :)

ko?!


sommarinläggen 2012!

ny kategori, nämen har ni sett? :O jag har skapat den. undra varför...? ;)

KLIPP!

 

TheMalins13

kommentera om du vill ha länk till mina videos! ;)

tankar..

..över bilder från min mobil, bildbomb på g?

Min sommar

Inlägget som handlar om min sommar, kommer .... NU!
allt jag har planerat och vet helt säkert är sommar fotbollsskolan. Börjar nu redan på söndag och håller på till torsdag, osäker på det. Öland är jag 99.9 % säker på! ;) vi har åkt dit alla år jag levt hitills så hoppas vi åker i sommar! Det är alltid så himla roligt, och en mysig campingplats med massor av roliga saker. Dock är ett minus att poolen oftast är kall... men det finns ju strand ;)

Annars är det väl inget mer som jag är 100 på. Hoppas också att vi åker till Gotland, till Blå Lagunen, det var fint och skönt där! <3  båten fixade jag även fast jag inte trodde jag skulle göra det då båt inte är min starkaste sida!

På söndag är schemat proppat! Ska först ha fotbollsskola - 10-14. match - 15-(ca)17,30 ridning - 18-20, hehe. ska bli skitkul. lite jobbigt men det är ju de sakerna jag gillar mest, och så länge det är roligt orkar man...! ;)

kommer snart en video på min youtube account där du kan se hur du gör ett "ludd" (är inte luddigt, utan i vanligt tyg) till pannbandet på tränset eller till grimman! mitt är till tränset, mer info kommer xd

ha det bra så länge <3

lite suddig bild, inte redigerad. Relflex ♥♥♥

ny blogg.se? :S

inget jag hissar! svårt att hitta eftersom jag haft den gamla sidan sen jag startade min blogg här... men måste bara vänja mig antar jag ;D allt ser lite nytt och modernare ut på något sätt... RIKTIGT FINT MEN HITTAR INTE!

random bild.

Bad uppdate

Dålig uppdatering idag, srry gaizzz
Men hade så mycket annat för mig! Imorgon kommer ett inlägg om MIN SOMMAR woopaaa! ;)


Klassträff snart, tema: Mästarnas mästare

Ska bli så himla kul, men I'TS RAINING MAAAN... Vi skulle varit ute men kanske blir inne i gympasalen istället nu! Spelar ingen roll vart vi är men vill inte vara ute i regnet...!
Vet inte om ni ser på bilden men det regnar som bara den! ;) skriver mer senare, hejdå <3


Natti bloggen

Nu blir det sängen för mig... Lovade mig själv igår att jag skulle gå och lägga mig, men det höll inte ens en dag...! Fyskäms! ;)

Imorgon blir det klassträff, före det ska jag köpa lite godis till torsdag då det är filmstund i skolan :D Godnatt!


ändrat

ska ändra min vecka lite.. :) skriver det i slutet av inlägget.

idag var det skola igen som vanligt.. efter skolan gick jag hem till mig med R. sen åkte vi ner till stan och mötteupp mamma där. blev ett köp på New Yorker, ett blått linne med spets i kanten. hittade inget till skolavslutningen så får matcha med något annat plagg.

har inget mer och skriva, så här kommer det en uppdaterad version av min vecka! ;)

Måndag
Tisdag
Onsdag: vanligt
Torsdag: vanligt
Fredag: skolavslutning, yihaoow
Lördag: färga ögonfransarna som jag längtat!! :DD blir på lördag klockan 12! ;) 
Söndag: Ridning, sista för denna säsongen, men startar efter sommaren! <3
saknar dig Valdo ;( <3

mot stan,

min kompis ska kolla på skor till avslutningen så ska åka med henne @ till stan. ska möta mamma där och så ska vi kolla på två saker, tänker inte säga vad. suprise suprise! ;)


Min vecka

Måndag: funktionär för klass 1-3
Tisdag: vanlig skoldag
Onsdag: vanlig skoldag, städa i skolan
Torsdag: film & godis, städa lite till
Fredag: skolavslutning!

Sista veckan med klassen <3 ska bli kul att få nya klasser, men ska bli tråkigt att lämna klassen :* i will miss you all!


hemma

nu är jag hemma från träningen, har skitont i min tå som jag blev stämplad på, men har däremot inte lika ont i min vrist som jag vred.. vad låter ondast? vristen

nu har jag blivit förskyld också, lagom till avslutningen! skit också... ska ju sjunga vers med O & R. får se hur det går...!



Snart är det sommarlov

och jag kan lova att det blir mer uppdatering om ni vill ha det! :) <3


tack sandra!

skrev ett litet inlägg igår om ridningen, men här kommer mer om lektionen;
somsagt... vi fick välja hästar, och jag valde reflex! ♥ han stog i gallerboxen, som tur va var det inte kallt...! Alexandra hjälpte mig och borsta och sånt. vi red först! så satte på sadel och träns, sen gick vi ut till ridbanan.

vi skrittade fram lite först, sen tog vi tyglarna och började lite i trav och sånt, men mesta dels av lektionen jobbade vi i skritt. vi gick in på volterna men gjorde sen om den till en fyrkant. i varje hörn skulle man göra lite halvalt och vända så att bakbenen står kvar på samma ställe. när man kände att det gick bra skulle man öva på att ställa och böja hästen. både inåt och utåt! gick ganska bra! imellan övningarna och i övningarna sa F att man skulle fatta galopp, och då red man på vanliga fyrkantsspåret.

på teorin använde vi också hästar. vi tog ut tre hästar, i ridhuset denna gången! vi longerade hästarna (Relfex, FjordBalder, Northon). jag fick börja med reflex! han är lite svår att få ut på volten men sen gick det bra, skrittade han och travade han. sen bytte jag så at jag fick longera Northon!

alexandra fotade oss och här en bild på mig och SÖTNOSEN REFLEX <3


Ridningen idag + Longering

På lektionen idag hade jag Reflex som jag ville! Vi fick välja häst idag också och då valde jag honom! På teorin hade vi longering, jag fick börja att longera Reflex! Han vände sig inåt och ville först inte gå, men sen gick det jättebra! Han vände sig mot mig flera gånger men sen började han gå igen. Sen bytte jag med M så att jag fick longera Northon också!


Söndag och ridning

Påväg till stallet nu! Vi har hämtat Alexandra och har åkt ungefär hälften = snart framme :D hoppas jag får Reflex <3


önskeinlägget - hur jag fixar mig på morgonen:

Mamma väcker mig vid 07,00. sen ligger jag alltid kvar i 10 minuter typ ... sen går jag upp, klär på mig. tar aldrig fram kläder dagen före, det väljer jag på morgonen! Standard är väl ljusblåa jeans med någon fin tröja eller linne. och en annan tjockare tröja över. jag är jeanstjej helt klart!  sen äter jag frukost, samtidigt plattar jag håret, om jag orkar. annars sätter jag upp det i en tofs och plattar lite, eller sätter jag det i en boll högt upp på huvudet. efter det går jag till badrummet och sminkar mig. använder inte mycket smink vardagligen. Bara min mascara och ibland concealer. inget mer än det. :) orkar inte ha på mig mycket smink och tycker inte jag behöver det! Sen tar jag min svarta jacka, och vita fejkconverse.  

Jag gillar inte killar som har på sig mjukisbyxor varje dag. visst, ibland kan det va snyggt, på tjejer också. men det är mycket snyggare med jeans eller chinos ;)

Jag gillar inte tjejer som har för mycket smink, det blir så himla fult och man ser hur "fejkat" det är. nej, tummen ner för det! ORIGINAL IS DA SHIT!!


nelliestyle

tar och härmar "ideén" om önskeinlägget! har fått in fyra olika saker jag kan välja imellan (änsålänge...?) och det var:
Hur jag fixar mig på morgonen
Kompisar
Kärlek
Vad jag tycker om att tävla hästar i trav

det lättaste för mig känns som det första, så det kör vi på!

kommentera?


ni måste trycka på rubriken på inlägget! om ni vill kommentera detta inlägg trycker ni alltså på rubriken här över! :D

fått önskan om..

..att skriva ett inlägg om något jag bryr mig om. skrev det på min andra blogg, det tar jag också här! Såhär skrev den personen. vet inte vem det är eftersom den är anonym;

 
Anonym
igår, 09:19
Skriv om hur du gör iordning dej före skolan och såntdär!!! :D
Sen kan du skriva om... Kärlek, vänskap...
VAD DU TYCKER OM ATT TÄVLA HÄSTAR I TRAV

Tänkte ta 3 av dom, men med några veckor imellan, så att ni får något att längta efter! vad jag väljer får bli en överraskning ;)

svar på tal 1 - 2012


Väldigt dålig kvalitet när mna laddat upp den på blogg men jag skriver väl kommentaren också då!

Emme om "Smiley":
vill du göra ett länkbyte? 
visst, men inte idag

sandra ;) om "facebook":
haha, din blogg är alltid lika rolig att läsa, skitbra :D♥
tack sandra, din och alvas finns med i min länkspalt här nere! ;)

Sandra ;) "youtubekanal! ;)":
Jag tror det, så får vi väll lite och titta på vi läsare med :D men kan du inte lägga ut en film när du rider någon gång? :D
ja, jag har gjort en. heter TheMalins13 tror jag.. men kan lägga upp ett inlägg om det nån gång, har dock inte lagt upp någon video än. tänkte att ni skulle få lnska (alla läsare)


Elin Holgersson om "facebook":
fin blogg malin :)
tack!

AL-iceCreamLovers om "youtubekanal! ;)":
JA!
TheMalins13
skulle va kul om du ville kolla min blogg! :)
http://daysofdreams.devote.se/  har kollat, fin blogg! här fick du en liten länkning med ... ;)


sunday

idag är det söndag, och har ridning om ungefär 2 timmar! ska åka härifrån vid halv fem för vi ska hämta Alexandra också! Hennes blogg (som hon delar med alva) kan ni hitta i min spalt här till höger, det står Alexandras & Alvas blogg ♥! klicka där, en väldigt läsvärd blogg! 

hade fått in lite kommentarer som jag tänkte svara på HÄR! kommentarerna var skrivna på www.hotspot.devote.se, som då va min förra blogg. men nu har jag äntligen fått knas på designen ;) så fortsätter här! <3 ska försöka att få koden till de gula smilisarna som man kan lägga in. sidan dom fanns på har tagits bort, surt! :( men går väl lika bra utan?

ídag är det ridning, som jag skrev. hade reflex förra gången , hoppas självklart på honom idag igen, eftersom jag valde honom förra gången! Han är ny favorit, men lite svår att rida på. han är så stor, känner mig liten på honom! han är 5 år, inte alls gammal. men han är supermysig i boxen och snäll när man sätter på sadel + träns. ♥ det krångliga är att han har två gummiringar på betten som han ska ha på varsin sida på bettet. men det går bra. sen ska han ha benskydd på alla ben också. han är så fin! <3

nu ska jag göra iordning lite till, sen bara vänta tills klockan är halv fem... innan jag åker ska svar på kommentarerna komma! :)

random bild

designen!

har lagt in ny design, stilren och enkel! vad tycker ni?


hej blogg.se!

ska börja blogga här igen har lovat mig själv det!
BLOGG's app är mycket bättre och lättare att blogga ifrån, och blogg får med allt man skriver, till skillnad från devote... så om ni tvekar mellan devote och blogg.se - välj blogg.se!

Inatt har Rebecka sovit här, vi låg och skrattade hela kvällen igår.. vi grillade i spöregnet och åt sen med mamma pappa och min syster! Blev jättegott :D idag ska vi spela match, bortamatch! samling vid halv 2, ska gå härifrån typ vid 1. :) R måste hem och hämta sina fotbollsgrejjer, så jag antar att vi träffas där uppe i slutändan.

hänt i veckan?...
Måndag: skola som vanligt... gick hem på eftermiddagen för mådde inte så bra!
tisdag: var hemma från skolan, mådde inte bra
onsdag: LEDIG! nationaldagen
torsdag: vanlig skoldag :)
fredag: började 9.05, sen vanlig skoldag

nästa vecka?...
Måndag: funktionär på 1-3s friidrottsdag, ska ha hand om 60 meter <3
tisdag: vanlig skoldag!
onsdag: då ska vi kolla på lite film och sånt i skolan, på kvällen är det en klassträff eftersom detta är sista året vi har  E och A
torsdag: SISTA DAGEN I SKOLAN! städning... :/
Fredag: skolavslutning, sen är det sommarlov! ska bli så himla skönt ♥

Hade ett önskeinlägg på min förra blogg, www.nattstad.se/maliins, och där var det en som ville att jag skulle skriva om lite saker!:

det tänkte jag göra, men har inte lust nu så det fixar vi någon annan gång!


RSS 2.0