4-0

Hej!
Idag har jag spelat match, vi förlorade med 4-0... Men vi spelade mycket bättre än de, men de satte sina chanser, det gjorde inte vi! Spelade med dubbel sträckning på höger baksida lår... Det gick bra men i slutet fick jag kramp så fick byta ut.
Annars har jag varit i skolan. Vi har haft SO, matte, spanska, lunch, engelska och sist elevens val! Jag fick idrott! Vi spelade fotboll halva och körde softball (typ brännboll).

Nu har jag precis ätit Kina mat, ska fortsätta kolla TV och dricka mjölk xd

Kommentera eran blogg så lämnar jag kommenterar!


Äta banan

Nu sitter jag i bilen påväg till Kyrkekvarn, som ni kanske vet? :) Ska bli jättekul :D har ni vart där någon gång?


Kyrkekvarn idag igen :D

Hej :) Jag hinner inte skriva så mycket nu, har lite bråttom. Ska åka till Kyrkekvarn om ca 30 minuter. Jag ska åka dit med mamma & pappa idag! Ska bli jättekul, hoppas jag får Moa igen, men vill prova  någon annan också. Asså det spelar inge roll vem jag får, men man vill ju ha en bra, pigg? ;)
 
Nu hinner jag inte skriva mer, skriver mer sen när vi är påväg ut

åhh denna nattt

jag såg precis lady och lufsen, så fina!!
har ingen bild på dom :d

Om jag vore en häst... Inspiration från www.thatpony.blogg.se

Om jag vore en häst skulle jag varit en vit eller brun arabhäst korsad med någon annan ras. Jag skulle älska att hoppa. Jag skule tävla på ganska hög nivå, men inte för högt. I dressyren skulle jag lätt komma i form och vara jättenoga med hörnpasseringar och sånt, men skulle kräva av ryttaren. Jag skulle ha lång man, fin vit/brun svans som inte hade NÅGON tova! Snäll i all hantering och skulle gilla godis ;)
hur låter det? ;D
MY lovely man ♥♥!

SOL!

Hej. Jag har INGET och göra, så jag började att kolla igenom några bloggar. TVn är på och jag liksom bara sitter... Jag blev jättetrött, ingentligen ville jag åka till mammas jobb men jag var så trött så stannade hemma! Designen är fixad så nu är jag nöjd? Förutom headern som jag skulle vilja ha en egen men vet inte hur man gör och ingen kan hjälpa mig :s så det får va såhär.
Idag har jag varit i skolan, vi har börjat med "riktiga" lektioner, alltså mer jobb inte så mycket info. Vilket är bättre för det enda jag har gjort i 4 dagar är att sitta ner i ca en timme, och lyssna. Sen ha rast, och sen lektion osv... Idag har jag fått spanska böcker+block som blir MITT språk! :D Sen har jag fått textbook och en workbook i engelskan+notebook! I matten ett stort block med små rutor i! Det är de ända böckerna vi har fått.
Idag fick vi också välja elevens val. Jag tog 1:a handsval: Idrott 2:a handsva: Musik (estet, bild + musik men jag skrev musik för jag vill INTE ha bild </3).   
 
Imorgon ska jag åka till kyrkekvarn igen (har kollat och det stavas så!! xd) med mamma ♥ & pappa ♥. Hoppas jag får hästen som heter Moa, hon var jättesöt och jättebra att rida! Men skulle va kul att prova någon annan också :) Det blir väl bra vilken man än får för alla är väl bra? :D
 
Nu ska jag äta mat som mamma gjorde igår, fläskpannkaka. Jättegott! Så ska värma det, sen får vi se vad som händer, skriver mer sen!.. 
 
Har ni sett nya kategorien? första som kommenterar vad den heter vinner en länkning (om ni har blogg) ;)
FIIINT SCHABRAK, vad tycker ni om det?

Godnatt inlägg

Nu är klockan lite mer :( Jag kollar på TV, på robinson MEN DET VAR VISST SLUT... och sitter med datorn framför mig. Ska stänga av den. Lite jobbigt att andas + lite ont i huvudet, så ska gå och lägga mig. Idag på morgonen kände jag verkligen hur trött jag var, så idag ska jag prova att lägga mig tidigare!
 
GODNATT vi hörs imorgon, lovar bättre uppdatering!
 
(C) som vanligt!
 
 
 
 

Dagarna ni missade:

Måndag: Jag var hemma hela dagen, kommer faktiskt inte ihåg så mycket. Meningen var att jag skulle städa mitt rum men vet inte vart den tanken tog vägen? ;) På kvällen kl. 6 hade jag fotbollsträning. Så fick plocka fram saker till skolan EFTER träningen alltså klockan 8 typ.  Men det gick bra, fick allt klart förutom rummet.... Men det är iordning nu!

 

Tisdag: Första skoldagen! Vi fick massor MASSOR information av våra lärare. Kommer inte ihåg någonting nästan... Tur att mamma fick veta samma på mötet senare på kvällen... I skolan fick vi lite att komma ihåg, som sagt. Vi fick inga böcker men en "rekflektionsbok" (ett litet block i olika färg. Jag fick en turkos :D) och en pärm och ett skåp. Jag fick ett nereskåp -.- Men det går bra ändå. Skåpen är fina och städade efter förra klassen som var där före sommaren!

 

Onsdag: Då började vi med vanliga lektioner enligt schemat. Fick inga böcker då heller?! :O Men det kommer väl...  Känns ganska tommt i skåpet! Vi hade inte mycket lärande eller vad man nu ska säga. Lärarna berättade mest om vad vi kommer jobba med inom ämnena och sådär... Ganska tråkigt, men våra lektioner är inte så långa. Endel är typ 45 minuter ;)

 

Torsdag idag:  Vi hade inte vanliga lektioner. Morgonen: "lekar" eller vad man nu ska säga. Typ lära känna klassen eftersom vi är helt nya för varann :) Sen rast 30 minuter. Lektion Kommer inte ihåg vad vi gjorde där? Sen lunch. i 40 minuter. Efter et en lektion till, då hade vi skolorigentering. Jag var med en som hette Adam. Johanna va sjuk. Sen efter det hade vi 10 minuter rast sen kollade vi på film!

 

 Nu ska jag äta, skriver mer sen!


2012

IMORGON SLUTAR SOMMARINLÄGGEN OCH NY KATEGORIER KOMMER! :)


Espresso house

Hej :) idag har jag varit och kollat lite i butiker inför skolstarten! Dock köpte jag inget för vi får ju ganska mycket saker. Block pennor kalender? Sudd JA allt xd. Så köpte INGET. Eller jo ett block, 10:-. Men det kommer jag inte använda till skolan utan till fritiden eller hur man ska säga ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på TV och äta lite godis... Hörs imorgon :D


Moa

Hej :) inte mycket skrivet idag heller, men har inte hunnit! Har varit och ridit idag ju!! Fick en häst som hette Moa, beige med vit man. I'm in love :p. Vi fixade stigläder och det där sen red vi iväg. Vi red i 2 timmar + fika. Så det var ganska långt. Vi skrittade , travade, galopperade och töltade. Tölten var mindre skumpig än att sitta ner i traven... say whuut? jätte kul va det! 385 :- kostade men det var verkligen värt det ;) 
Ni kan se alla hästar HÄR xd ---> www.kyrkekvarn.se > Häst > Bildgalleri
 

Rubrik

Hej. Nu kollar jag på American Idol. Vet inte om det är repris eller inte. Men skitsamma ;) dricker cola. Ehh inget mer och skriva. Tror det kommer godnatt inlägg annars hörs vi imorgon!
:)


Min vecka, svart på rosa ;)


BALADA ♥

Hej. ;D Idag?

*  Match 11 ~ 2-1 till de andra

*  Hemma Kväll ~ Köpte godis :D

*  ICA ~ Köpte hamburgare till grill ikväll

imorgon blir en rolig dag, ska till Kyrkekvarn (stav) med R. :d Vi ska rida 2 timmar, låter länge men går ganska snabbt? annars ska jag inte göra något mer på eftermiddagen. ska väl ta det lungt med mitt knä till träningen på måndagen.

Nu ska jag göra liute tidsinställda, sen grilla. :D

 

 

 

 


Inspiration

VART ÄR DEN NÅGONSTANS? tipstipstipstips? ;)

Fint från Hööks

 
.
 

RUBRIK!!!

Ny design och allt. Funderar (funderaDE*) på om jag ska ta bort ALLA inlägg och börja om? Men nej, vill ha det kvar och läsa allt gammalt sen...  ;)
Idag har jag haft sovmorgon, sen kom emilia och rebecca typ klockan 12. Vi filmade en video som kommer ut på VM så kolla där senare :) Jag har ont i huvudet så ska stänga av datorn efter dethär inlägget.
Imorgon är det ridning. Det känns som det gått så snabbt sen sist? Hoppas jag får Chicago igen, jag ska få det om det inte är ändrat/han är skadad? Men det tror jag inte. :D 
Imorgon hänger nån kamera med till stallet, så imorgon får ni bilder, för nu funkar bildgalleriet igen!....
 
IDAG är det 7 dagar, en vecka kvar tills skolan börjar ~ IDAG är det 7 dagar, en vecka tills sommarinläggen tar slut. Bra/dåligt? Hmm helt ärligt, vet jag inte. det gjorde det för en kul grej och har lyckats bra med det. men om en vecka börjar "vanliga" kategorierna igen :) mina kategorier: Frågor till er ~ Tips ~ Stallet ~ HIss & Diss ~ Allmänt ~ Min dag ~ Musik ~ Svar på tal ~ Just nu ~ Önskeinlägg
Efter sommaren kommer en till kategori, inpererat av min blogg idol www.tiepamandahh.se ♥♥♥ kan ni gissa vad det är för nån? kommentera nu!! ;D

slut på ideér

hej. jag har HELT slut på tankar om vad jag kan  skriva om. ni har velat att jag ska skriva om det och det och det. har inte gjort det, och nu har jag tappat bort det word dokumentet på datorn.. därför frågar jag en gång till.. vad vill ni att jag ska skriva om?
 
idag ska jag lämna tillbaka Sanny. Innan det ska jag äta frukost, gå ut med sanny (kanske?) och fixa lite på min blogg. håller jui fortfarande på med designen och gör lite små ändringar här och där ;)
mina inlägg blir tråkiga, VAD SKA JAG SKRIVA OM!! hjälp mig :( jag skriver om vadsomhelst jag kan skriva om...

kodskola - hur man lägger in bakrund & färg bakom rubriken

HUR DU REDIGERAR BAKRUND
1: Gå in på Design > Redigera stilmall
2: Ändra till svart bakrund (blir mindre jobbigt för ögonen)

3: Titta på första raden, där det står background. Till höger står det #ff5001d. Där ändrar du om du vill ha en enfärgad bakrund. svårt att hitta kod till din favoritfärg? gå in på www.htmlfarg.nu :)

5: Vill du ha en bild som bakrund? Skriver du i (ISTÄLLET för #f5001d) url (). du laddar upp din bild i ditt fotoalbum (alla vet väl hur man gör det? ;) ) sen klistrar du in din bild html (????) kod imellan "()". för att få fram koden html till din bild, gå in på fotoalbummet, tryck på bilden du vill ha två gånger. så kommer den upp i ett webbläsarfönster. det låter jätte komplicerat... men det är det inte... jag kan tyvärr inte visa eftersom det inte går att kommain i fotoalbummet..   

GLÖM INTE ATT SPARA!!!










HUR DU FÅR IN FÄRG/BILD BAKOM RUBRIKEN
Ni ser att jag har rödfärg bakom min rubrik? såhär gör du:
 
1: Gå in på Design > Redigera stilmall och ändra till svartbakrund (blir mindre jobbigt för ögonen)

2: Bläddra ner till det stycke där det ser ut såhär:

3: Om du bara vill ha en enfärgad ändrar du där det står #f5001d till den färg du vill ha (leta reda på den på www.htmlfarg.nu)

4: Vill du ha bild? ändra innanför; url ().

hoppas ni förstår! om inte: kommentera :)
 
 

snart är sommainlägg slut, buhu

idag har jag spelat match, 2-2. Klarade av att spela lite fastän mitt knä gjorde ont :( efter matchen åkte vi hem och fikade framför handbollsfinalen hos min moster.  sverige förlorade...
 
kodskolan kommer i ett tidsinställt idag. hoppas ni gillar det ... :)

kommentera vad du vill veta om kodning på blogg.se. svarar & visar det jag kan

HEJ
designen är ändrad, IGEN!! men det gör väl inget? det blir jättefint och jag har börjat lära mig lite saker :) <3 som ni kanske ser?
jag ska bara ändra texten till Verdana. Tänkte köra kodskola nu efter sommaren. så ni kanske kan ta del av vad jag lärt mig :D har själv letat efter det så skulle vilja göra det till ER. isåfall, vad skulle ni vilja lära er?
det har inte varit bra uppdatering, igår & idag. men jag har haft så mycket kul att göra så har liksom "glömt" bloggen ;) det är faktiskt skönt ibland, men sen kommer jag på hur kul det är att blogga xd.
statistiken har höjts jätte mycket. nu åker den inte berg och dalbana, upp och ner. nu går den liksom mer rakt, suuper! det verkar som ni gillar det? :)
 
nu ska jag fixa klart designen, hänga upp mina fotbollskläder & kolla på OS. :D kommentera nu!
 
Bild? "Arkivet är temporärt inaktiverat. Pga databas underhåll är arkivet inte tillgängligt just nu. Det återkommer så fort som möjligt."
 

gamla bilder i mitt bildgalleri


Här ska det vara en rubrik

Hej :D sovit gott?
nu sitter jag och skypar med Rebecka. Skulle gått ut med Sanny men eftersom hon sover i soffan väntar jag tills hon vill gå ut... när hon vaknat till ;)  OS är på TV & det kollar vi på, smsar med några på KIK (malinss) och slappar i soffan.
 
RIDLEKTIONEN I ONSDAGS
Jag fick Chicago ♥ han hade inte blivit tjockare som vissa andra hästar, kändes ovanligt lätt att spänna sadelgjorden! xd. vi började med teorin. då fick man gå ut till sin häst och visitera den. Chicago hade inga sår eller nåt men små pluttar (asså vet inte vad det var) typ 4 stycken, men det var inget "farligt" (?). efter visiteringen fick vi borsta på hästarna lite till om man fick tid över, vid kvart i 7  började vi sadla & tränsa. klockan 7 var dvi ute på banan. eller först gick vi in till ridhuset för vi trodde det skulle regna, men det gjorde det inte så vi gick ut till utebanan. mycket roligare att rida ute :) vi red fram i skritt, värmde upp oss själva och hästen. sen satte vi igång i trav och körde halvhalt och igångsättning. man skulle göra halvhalt vid stolparna på mitten. sen gjorde vi det... imellanåt skrittade vi och körde lite tårullningar och såntdär. rulla armarna också. chicago gillar inte när man rör på sig mycket när man sitter på honom. han går snabbare och blir lite stirrig, men det gick jättebra. :D  sen körde vi en galoppvolt och en trav volt. chicago är bra på allt så allt gick bra :love:  efter så fick han lite godis, sen åkte vi hem! har inga bilder på min mobil, tyvärr :/ mobilen hade inget batteri...men tror min moster tog några bilder så ska fråga om hon kan skicka någon!
 
 

Yada yada

Nu har jag ätit frukost, ska snart gå ut med Sanny. Senare kanske jag ska va med Rebecka, men det blir inte före ett. Så före det ska jag... Hmm... Filma vidare på det jag började med igår, fixa lite bilder, gå ut med Sanny & kolla igenom alla mina smycken :)
Vi får se vad dagen har att erbjuda, vädret är inte så himla bra, men det regnar inte iallafall! ;)

Glöm inte tävlingen......


TÄVLING - poängjakt

 
.

min dag

vet ni att jag ibland tänker på hur bra det skulle va om man var 2 på 1 blogg? fett mycket uppdatering om båda skulle va som míg :D Men jag älskar att ha MIN blogg, att kunna va mig själv och skriva VAD jag VILL. Så håller mig till det xd.
idag har jag varit på badhuset med min kusin moa. vi åkte dit vid ett och kom hem vid 6 ungefär. Lite innan prick 6! jag har ~hunnit~ äta mat, äta vindruvor, blogga (nu då) & börjat spela in video på lite saker!  Jag har provat att lägga upp på videofyme, men det funkar inte och kommer upp på fel blogg (jag och min syster har våra bloggar på samma konto, då kommmer videon upp på hennes istället för min... Vet inte varför :( ). Men ska fixa det, men vet inte hur haha. Får väl bli att syrran får göra sitt eget konto... Synd men jag viiillllll använda videofy!
 
Eftersom klockan redan 8 så finns det väl inte mycket att göra. Ska kolla på bloggarna av de tjejer som kommenterade igår. Tack för era fina kommentarer :D jaa? visst är min blogg gullig?  :love: gulligt!
 
tävling kommer upp på bloggen, IDAG - rolig tävling, för er & för mig. hoppas ni gillar den!
 

mobilbloggning...

... går jättedåligt. jag föröker verkligen vänta ut appen så att det publiceras, men ibland går det inte... bilder tar hundra år att lägga ut men utan bild går det bra. jag försöker så mycket som möjligt att blogga från datorn, men ibland går det inte :)
idag ska jag nog vara med min kusin, vi ska kolla film eller nåt hoppas jag! vi kollade BIO men det fans ingen som ville se + vi hade redan sett några. åldersgränsen gjorde det inte mycket bättre haha :D så vi hyr en istället tror jag! men problemet är hur jag ska komma upp dit/hon ska komma ner till mig... men det fixar sig tror jag ...
 
tack för alla gulliga kommentarer :love: jag kollar era bloggar nästa gång jag har tid!! nu ska jag fixa mig för dagen, ciaoo #

Mjöl ...

Igår provade jag att äta mjöl. Moa (epicfaiil) sa att de va GOTT... Det var det inte. Så prova inte det, eller jo. Gör det om du inte har nåt att göra. Det var ganska roligt men det smakade skit. :)
Hejdå


Tja tja

Hej, idag är det onsdag och ni vet va det innebär för mig? ;) Mina kläder idag är ett par tights, pippitröja och pippistrumpor. Tröjan är röd & strumporna vita. Idag ska jag hinna med lite saker. Prova äta mjöl till EpicFaiil i en video. Ta fram alla hätssaker. Gå ut med Sanny. Kanske vara med Rebecca & Emilia, annars kanske Rebecka kommer hit! Jag ska blogga om lite speciella saker idag. Städa. Ganska mycket saker, på en dag? Jag klarar det ...? :) Vill ni läsa något speciellt idag? Kommentera mycke nu!!


min dag

idag ser min dag ut såhär:
äta frukost
runt 9 ~ gå ut med Sanny
äta lunch
vila lite, TV kanske
runt 1 ~ gå ut med Sanny
vila lite till ;) eller göra nåt, här hemma.
runt 4 ~ gå ut med Sanny
det gör jag varje dag denna veckan :)
 
min vecka ser ut såhär
Måndag: -
Tisdag: hmm inget planerat.
Onsdag: RIDNING!!!  kul det ska bli, verkligen :D
Torsdag: fotboll
Fredag: inget
Lördag: inget
Söndag: lämna tillbaka Sanny ;(
 

Hate the feeling when you have to say goodbye to someone you want to spend every hour with

Hej allihopa :D Sovit gott?
Jag har sovit bra, sanny  väckte mig genom att trycka sitt ansikte - eller huvud kanske man ska kalla det - under min arm den typ trycka den uppåt. Hon vill att man ska klappa henne. Så söt.... efter det gick jag ner, gick ut med henne en snabbis i trädgården, senare går jag längre sväng med henne (runt 9). nu sitter jag i soffan, med datorn & sanny ligger och sover <3 lite trött var hon fortfarande, men snart blir hon väl pigg :D 
Idag är det målnigt och blå himmel. Men ingen sol framme, än....! Molnen åker jättesnabbt, ahah. :O
 
Nu ska jag äta frukost innan jag avlider xd. brb

ingen mer uppdatering idag

idag har jag varit med Rebecca på badhuset. Vi åkte - eller aa vi gick - hemifrån halv 1 ungefär! Vi kom hem vid halv 6, efter det har jag inte gjort någonting, övat trixx med sanny, haft lite ont i magen. Nu är klockan redan halv 10, idag ska jag lägga mig lite tidigare.
Jag  säger godnatt för det kommer inget mer inlägg idag..
GODNATT :D
 
denna "namnskylten" ser ni BARA när jag gör inlägg från datorn! just so you know ;)

jag svarar på 50 (?) random frågor

Vad är ditt namn? Malin

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag gillar mitt förnamn!

Är du i ett förhållande nu? Nej

Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

Har du haft ett seriöst förhållande? Ja

Vem vet mest om dig? Min mamma pappa & syster

Vad gör du på fredagskvällar? Är hemma kollar på TV

 Bästa filmen du någonsin har sett? Många :) 

 Saknar du någon just nu? Ja, alla tjejer och vissa killar i klassen :(

 Hur mår du idag? Jag mår bra, är trött och lite hostig bara!

. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var på Gotland :D

 Bästa minnet från sommaren? Massor

 Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? vet inte :/

 När var du där? ...

 Har du helt svenskt ursprung?Ja

 Om nej, vart kommer du ifrån? -

 Ser du fram emot någonting just nu? Ja, onsdag för då förjar ridningen!

 Sköter du skolan? sköter?

. Vad hade du för betyg förra terminen? typ ja+

. Vad är det bästa du fått på ett prov? alla rätt ? haha

 Vilket ämne var det? NO

 Har du fått ig på ett prov? nej tror inte det

 Har du spelat/spelar du i ett band? nej

 Anser du dig vara intelligent? ja ;)

 Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? hela livet ♥

 Vilken va den värsta tiden då? allt

 Har du mått jättedåligt psykiskt? nej

 Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nej, förutom typ om man har ramlat eller något :O

 Har du haft sömnproblem? nej?

 Hur ofta gråter du? ibland

 Vad gör du när du mår dåligt? vet inte riktigt

 Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? mamma

 Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej

Vilken klass går du i nu? den bästa :D

 Vilken skola? its a secret ~

 Har du varit otrogen någon gång? nej

. Har någon varit otrogen mot dig? vet inte?

 Är du stolt över dig själv? Ja ...

 Vad är det bästa med dig enligt dig själv? vet inte

 Vad får du ofta komplimanger för? att jag är bra på fotboll :D

 Har du lätt att få folk att skratta? Ganska

 Har du några talanger? Jag vet inte ? ehh

 Vet du om någon är kär i dig? nej

. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja ? ;)

 Vad står det i ditt senaste sms? okej, men ville du va idag?

 Hur lång är du? hmm vet inte, 1 meter ++++

 Hur mycket väger du? ...

 Vilken storlek har du på kläderna? ibland damstorlek (XS, S, M, L, XL om ni inte visste) , ibland typ 160 (: beror på vilka kläder..

Har du svarat ärligt? Ja


hiss & diss - schabrak

hiss:
här är samma schabrak två gånger, men ville visa båda färgerna. jag tycker färgerna är fina och trycket är gulligt!
 
,.
 
diss:
jag kollade på detta isblåa schabrak, det är fint men trycket blir lite för mycket. det är finare i svart. ;)
detta schabraket fanns i andra färger också, alla andra färger var fina, men denna färg var.. usch xd.

bloggar jag följer

de här kollar jag typ en gång varje dag. om jag har tid ;)
:love: www.nellieberntsson.se ~ hästblogg
:love: www.thatpony.blogg.se~ hästblogg(men dom har bloggpaus nu till sommarens slut)
:love: www.bpoonysar.blogg.se~  hästblogg
:love: www.orksryttarna.blogg.se~  hästblogg
:love: www.jjennymw.blogg.se~  vardagsblogg
:love: www.tiepamandahh.se~ smink/modeblogg
 
andra bloggar som kanske blir länkade någonstans klickar jag in på, men det är inte så ofta!
jag kollar alltdi din blogg om du länkar den i din kommentar :D

specialdag

hej :) idag vaknade jag tidigt, gick ut med Sanny och sen in och äta. Nu sitter jag vid TVn och bloggar!
Idag ska kanske jag och becca och emilia hitta på något, vi skulle varit i lördags, men då kunde inte emilia så vi tar det idag istället. Innan det ska jag väl sköta om sanny & lite annat.
 
Specialdag? idag änkte jag göra lite tidsinställda med blandade inlägg så att ni får lite annat att läsa/kolla på. vad tycker ni? något speciellt ni vill att jag ska skriva om? jag kommer börja skriva en eller två stycken så kommer dom... sen.
vi ses :)
 

The Ugly True

Sitter i soffan och kollar på film. Sanny ligger jämte mig och sussar. Snart kissesväng sen: sova :) Vi hörs & ses imorgon!


:D •


...

Ni får ursäkta mobilinläggen. Inga bilder (tar för lång tid) Inga nya stycken (vet inte varför men det blir inte det.)


Sanny

Hej. Idag är det molnigt men andå varmt . Vi ska snart hämta Sanny! jag har vaknat, ätit frukost, klätt på mig, borstat tänderna och bloggat hittills idag. Känner mig pigg kanske har förkylningen försvunnit..? Får hoppas det! Två dagar kvar tills ridningen börjar igen. Fick reda på att Reflex ska inte komma till ridskolan förrens 11 augusti... Jag rider den 8 augusti ... Så det är en vecka och tre dagar kvar plötsligt :O


htmlfarg.nu

jag kan inte bestämma mig vilken färg jag ska ha på bakrunden?
vilken tycker ni?
gå in på www.htmlfarg.nu och ställ in din favoritfärg, kopiera koden och skriv in den i en kommentar, så tar jag den färgen jag får mest utav!! :D
 

S.O.L

you heard right! ;) nu är det sol och varmt här. sitter därför UTE med datorn. banan står fortfarande ute i trädgården så ska gå ut sen, men är för mätt än haha :) mamma gjorde pannkakor som jag åt!
jag kollade på ögonbrynspennan på hm, den fanns och tror att den kan bli ganska bra. så den blir väl mitt nästa inköp, kanske. kanske inte. vem vet... har hittat jättefina tröjor på Gina som jag kanske ska prova, provade inget eftersom jag inte hade pengar + de kostade över 200 så finns nog billigare. men om det är något man verkligen vill ha köper man det :) dom har ju kläder från 19 :- nu så var tvungen att gå in haha!  det är jättemycket rea nu på stan, så åk ner dit vettja, så kanske du hittar något fint! :love: :D
skulle ni vilja se hur dett nagellacket ser ut PÅ?

vet inte

 
hej :D idag ska jag va med becca & emilia. vet inte vad vi ska göra, men något roligt blir det. jag har 2 tidsinställda som inte ens är klara, som kommer ut snart. ett önskeinlägg & ett "bloggdrömmar". ni kommer gilla det, är säker på det...
dagens outfit är en rosa, med en stor blå smileypå från H&M, till ett par blåa jeans från Kappahl och en blå tröja från Gina - med vita converse.  bild kanske kommer sen om appen vill sammarbeta...
nu ska jag fixa lite filmer, hejdå ;)

Rebecca och Emilia

Hej! Uppdateringen har varit jättedålig idag. Men jag har haft mycket kul idag!! Jag vaknade vid halv tio, men låg kvar i typ en timme = halv 11. Sen gick jag upp, fick frukost från pappa, och tittade lite på TV. Efter det visste jag att fet skulle bli en dag utan någon aktivitet för mig ... Fine, jag kunde hjälp mamma eller pappa med något kanske? :) men sen smsade Rebecca och frågade om jag ville gå med till badet med henne och Emilia, så det sa jag ja till. Vi kom dit ungefär vid halv 1, och va där till 6 halv sju tiden. Sen hem! Här hemma har jag inte gjort mycket. Sprungit lite i trädgården, ätit tacos, skrivit lite på mitt tidsinställda - som kommer ut som en bomb här på bloggen inom kort ;) - och kollat på OS! Nu ska jag gå och lägga mig. Har blivit ännu mer förskyld efter heldag på badet idag... Ont i halsen och tung i huvudet... Blir att vila o vila o vila :p Imorgon hoppas jag det blir bättre uppdatering xd. Hoppas ni??? :)


grill

nu ska jag hjälpa till lite med grillen, många inlägg nu på kvällen, de flesta är tidsinställda. skiver kanske något mer senare, men nu ska jag ut och njuta av solen ;) vi hörs imorgon!!

SOLSIDAN har kommit!

alltså inte programmet utan den riktiga älskade solen. här har det varit upp mot 25 grader och sol. det var väldigt varmt mitt pådagen, ungefär vid 1? (då var jag ute i trädgården och sprang runt lite) varmt så in i bomben, fick vila flera gånger... positivt, absoluut! :)
nu har jag kopplat in högtalarna och sitter och lyssnar, bloggar & kollar Fb. senare ska vi grilla. framåt 8 blir det väl TVn som vanligt, men det är sååå mysigt :love:
nu ska jag kolla lite ögonbrynspennor, inte för att jag ska köpa en, men vill ha mörkare ögonbryn... 
  

tiepamandahh tipsar?

tiepamandahh (www.tiepamandahh.se) sa att jag skulle passa i bruna ögonbryn. använda en penna från h&m som heter något dark brown... men den är tydligen inte så mörk. tror ni jag skulle passa i den?? ;)
hmm.
LIGHT BROWN = den ljusa;
.
DARK BROWN = den mörka
på vintern har jag ganska "mörka" ögonbryn (om man nu kan kalla det så). men på sommaren/våren är dom blonda mot mitt solbrända face.. ;) hjälp!!!
vilken färg? :D

min torsdag

hej :) . idag är det torsdag, bara sex dagar kvar tills jag får träffa Reflex <3! på onsdag den 8 börjar ridningen igen. hinner rida två gånger innan skolan börjar!..  
idag ska jag inte göra någonting, men jag vill hitta på något. inte roligt att bara sitta hemma... vill så gärna åka till badhuset det är så roligt! särkilt utebassängen nu är det är vamt ute ;) ska se óm någon vill åka dit. min syster vill nog inte, mamma & papap gör något på huset så dom har nog inte tid... R är inte hemma, så henne kan jag inte va med heller.
jag vet inte något annat jag vill göra, rida men det kan jag ju inte :(
vad vill ni att jag ska skriva om? kommentera!
 

videofy me

blir min grej.. youtube kräver 3 timmar av min tid, noway :D
så videofy blir min nästa start.. namn och så får ni sen
nu ska jag äta lite macka & oboy, nam. behövs verkligen!
 
imorgon händer inget speciellt, vanlig uppdate som vanligt.
ha det bra, sakna mig inte för mycket nu :)

hejhej

jag har fixat iordning en devoteblogg, OM JAG VILL BYTA SEN. så att det är klart.
sommarinläggen 2012 kommer jag fortsätta tills sommaren slutar (tre veckor, ca) sen kanske jag byter.
jag måste kunna ändra min design när jag vill HUR jag vill
men det kan jag inte nu
SÅ EFTER SOMMAREN KANSKE JAG BYTER
SÅ ATT NI VET! ;)
men det komemr ju upp mer om det här på bloggen :D så ni missar inget xd.

Madagaskar3

jag såg madagaskar. jätte rolig, men man måste nog se 1an & 2an först.. annars är det svårt att hänga med.. inget måste, men det är bäst så xd.
 
ikväll ska jag inte göra ett dugg. skulle igentligen inte suttit här vid datorn, men nu gör jag det ändå. gymnastik OS är på TV. ganska coolt att man kan göra så med kroppen...
jag är trött, mår allmänt dåligt. idag blir inte en sen kväll.... pallar inte, sova har jag hört är den bästa medecinen, så det får väl bli så!
 
nu ska jag besluta om jag ska byta till devote.se eftersom jag vill kunna fixa egen design... hm.... va tycker ni? :bigeyes:

min dag

hej :D sovit gott? det har jag ..!
min förskylning har kommit... efter badhuset kom den smygandes ;( nu sitter jag här med täppt näsa & ont i halsen... mår lite sådär, men det brukar ju bara va som värst de första dagarna!!
idag ska jag på bio igen, Madagaskar3. den verkar va jättebra! kvart i 4 går den. innan det ska jag titta till mina simmar, kolla lite andra bloggar, läsa och bara ta det lungt... känns inte så hundra att göra något annat, eftersom jag inte känner mig helt ok i kroppen!...

youtube :@@@@@

youtube vill inte sammarbeta, bilderna kommer här istället :thumbup:
men det tar tid att ladda upp tyyp 15 bilder .... ;) endel bilder är på fel håll, tagit korten med blixt för att det var mörkt & några kan inte laddas upp. får väl ta det i olika inlägg .... men ni ser ju iallafall. priser och sånt skriver jag inte nu, men jag kan skriva det sen om ni vill? :D
på sista bilden ser ni allt. några bilder kom inte upp, srry :(

tja tja bloggen

just nu hållre jag på att lägga in smileys, vilket jag saknat jättelänge nu :/ men har inte orkat leta reda på koden + att jag inte är klar med stilmallen ..... ska ändra det först, till standard SMACKK :D brb

RSS 2.0